Član
Razlike izmedju conti. Ts I Dunlopa je velika,za agresivnije vozace,prevelka,ja dosta agresivnije vozim nemogu bez dobre gume,dok mi stari moze I s kinezom bilo kakvim jer ide do 60 kmh max
Za Agresivne Vozače nije VozačkaRazlike izmedju conti. Ts I Dunlopa je velika,za agresivnije vozace,prevelka,ja dosta agresivnije vozim nemogu bez dobre gume,dok mi stari moze I s kinezom bilo kakvim jer ide do 60 kmh max
Jbg neko vozi bez vozacke,neko s njom neko dobro neko loseZa Agresivne Vozače nije Vozačka
Tipićno "majstorsko" mišljenje. Mada me čudi kako nije preporučio da uzmeš mišelinku staru 10-15 godina, umjesto tih "kineza"Pozdrav,
Uzeo sam nove gume M+S , Fortune Rotation, 225/45/R17 , otisao da promjenim kaze meni covjek, zasto kineza bla bla bolje da si uzeo protekt gume.. pa sam se malo razocarao.
Ne razumijem se toliko, nego sam otisao da kupim gume i narucio, kazu da su oke te.. 97KM jedna..
U svakom slucaju mislim da su bolje od ovih sto su bile na autu, Pirelli 225 45 17, jer im je sara 4.5/5.5mm i onako su krute prilicno, medjutim mogu za ljeta.
Zanima me ima li neko iskustva s ovim gumama?
Tipićno "majstorsko" mišljenje. Mada me čudi kako nije preporučio da uzmeš mišelinku staru 10-15 godina, umjesto tih "kineza"
Nište ne brini. Vozi normalno, prilagodi se uslovima na cesti.
aham, ali kod mene su 17ke, ma vidjecu kako ce biti, kako god ne moze biti losije od "izlizane" pirelli..Za isto nekih 100 KM Dayton DW510, ja ih imam vec par godina u rimenziji 205/r16 izlazila bez problema kuda i TS860 195-ica izlazi. Ko vozi normalno vise i nego zadovoljavajuca guma.
ti sad kontas lud jel?"gledao sam neke tracmax s210 90 km komad, nemojte negativnih komentara, samo napisite svoje misljenje."
Pa sta sad napisat, najbolje gume sto postoje ulozeno dobiveno Molim i ostale kolege da slicno napisu nista negativno samo pozitiva
hvala drug na odgovoru, nemas iskustva sa zimskim? znam da moraju biti iste, vidjecu jos.Imao sam ljetne tracmax. Super odnos cijene/kvalitete
Sto se tice quattro pogona/guma, OBAVEZNO sve cetiri gume iste. I uvijek prilikom sezonske zamjene, rotirati (napred-nazad)