Da se nadovozem, u pitanju su Nankang ns2 i Nankang ns20.Zdravo zanima me ima li itko iskustva sa ovom markom gume ?
Kako su se pokazale, perfomanse, dugotrajnost, itd ?
Svaka informacija bi dobro dosla
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Mislio sam 215 35 18, obje gume cesto vidam na autima pogotovo vani pa me zanima jel bas tako dobra gumaKoja ti dimenzija treba? Mislim da su ns2 bolje
Al za slicnu cijenu imas sportiva performance, matador, barum... a bolje su
Ima l' neko lično iskustvo sa Uniroyal RainSport 3 gumama ljetnim, i ima li gdje to kod nas nabaviti ?
Vani ih vidjas iz razloga sto nitko ne radi specifične dimenzije kao oni. A od ovih gore ponudjeni ja nebi ni jednu osim nankanga ali i sa njim zaboravi neke posebne performanse. Pogotovo sa dimenzijom 215/35/18. Tu ti nema niti udobnosti niti držanja samo lijepo izgelda. I naravno budi spreman na to da auto sa tom dimenzijom mora ići jakooo nisko inace ce ti biti velika praznina izmedju gume i blatobrana.Mislio sam 215 35 18, obje gume cesto vidam na autima pogotovo vani pa me zanima jel bas tako dobra guma
A sto se tice ostalih, barum ne, sportiva nebi vozio sam z+ nije losa na suhom ali kisa uzas, za matador kazu da nije losa guma tako da me trenutno samo nankang zanima ponajvise ns2
Poslano sa mog SM-J510FN koristeći Tapatalk
Aha ok hvala ti, posluzit ce tvoje misljenjeVani ih vidjas iz razloga sto nitko ne radi specifične dimenzije kao oni. A od ovih gore ponudjeni ja nebi ni jednu osim nankanga ali i sa njim zaboravi neke posebne performanse. Pogotovo sa dimenzijom 215/35/18. Tu ti nema niti udobnosti niti držanja samo lijepo izgelda. I naravno budi spreman na to da auto sa tom dimenzijom mora ići jakooo nisko inace ce ti biti velika praznina izmedju gume i blatobrana.
Poslano sa mog EVA-L19 koristeći Tapatalk
Dosta bucna guma, bar u mom slucaju. Sto se ostalog tice, srednja zalost, nisu za pohvalit ali za normalnu voznju su okZanima me Altenzo, sta je kakva je, treba mi rijedja dimenzija, nasao sam Altenzo te dimenzije, zanima me kakva je guma