Član
RE: Golf V TDi
dobar
os prodat pragove ??
dobar
os prodat pragove ??
_vwfan_ je napisao(la):sta reci, masina sta je bilo s G4 dugo je nisam vidio u Tr ili je ne vozis zimi?
olensoner je napisao(la):Fin Golf, a sto se tice ''srca'', ovo je znak Sweet Years marke, izgleda da je vlasnik prijasnji bas voli SY
ArminM je napisao(la):buraz odlicna auta,svaka cast,cetvorku redovno vidjam kad dolazim na faks,,sta reci,predobro izgleda,petica je dobra takodje,cini mi se da ima jedna petica u travniku,onako radi se,bar koliko sam ja vidio,boja je nesto slicna tvojoj,hauba je crna cini mi se
ArminM je napisao(la):vidio sam dosta puta,,ima sad u travniku finih auta.,ne znam koji je ono s audijem,sivi audi,dva izduva,cini mi se da je prije bio od kundica,ali ga je prodao,sad ga momak poteze kad god ga vidim
_vwfan_ je napisao(la):znaci opet cemo je vidjati , mislim da sam te vidio neki dan s G V kod pekare Kalibunar se parkira.
GTi_Freak je napisao(la):ArminM je napisao(la):vidio sam dosta puta,,ima sad u travniku finih auta.,ne znam koji je ono s audijem,sivi audi,dva izduva,cini mi se da je prije bio od kundica,ali ga je prodao,sad ga momak poteze kad god ga vidim
hehe to je blentavi Sakalo, 2.5 tdi 180ks leti audi
_vwfan_ je napisao(la):da,da,,znam koji je audi,vozao sam se u njemu prije nego fa je taj sakalo kupio,,bio je to audi adina kundica,,on je isao s nama na faks,pa sam imao priliku da se vozam u audiju,,stvarno je zvijer,sto jest jest
Aladin46 je napisao(la):Super su ti auta...meni se posebno svidjala plava petica...
mazda6 je napisao(la):auta su ti za 10
Frenkie-3B je napisao(la):dobra vozila a sta drugo ocekivati od VW-a nego da bude dobar