Član
HELL_BOY je napisao(la):ja bi haubu krov i gepek u crnu stavio iii ondaaaaaa bi ka svaki dan prao prao prao ranje: lepo lepo
ja sam odlucio za krov,a ostalo nisam siguran da ne bude previse!
HELL_BOY je napisao(la):ja bi haubu krov i gepek u crnu stavio iii ondaaaaaa bi ka svaki dan prao prao prao ranje: lepo lepo
_JokeR_ je napisao(la):simanicu jesil ti isao u elektrotehnicku sry za OT a i golfer je extraaa
HELL_BOY je napisao(la):ma vidio sam takog crno sivo extraaaa bio ako ga socim opet uslikam pa ti slike pokazem
EDIT: evo vidi ovog plavog znaci samo crno
http://www.jms-fahrzeugteile.de/AerodynamikStyling/VW-Tuning/Golf-5:::2348_11300_30244.html?language=en
HELL_BOY je napisao(la):ja cekam snijeg da padne da ondak krenem u akciju sa svojim radovima...tekar ce onda da bude grom
187 je napisao(la):neno ovo je smece..
simanic je napisao(la):HELL_BOY je napisao(la):ja cekam snijeg da padne da ondak krenem u akciju sa svojim radovima...tekar ce onda da bude grom
sta god da uradis stavljaj slike
sto te zovu woofer????
187 je napisao(la):simanic je napisao(la):HELL_BOY je napisao(la):ja cekam snijeg da padne da ondak krenem u akciju sa svojim radovima...tekar ce onda da bude grom
sta god da uradis stavljaj slike
sto te zovu woofer????
hahahahha.... nako xD
ee al beze ti je golf fkt.. i nemoj mi se vise ubacivat udaricu te .. :lol:
HELL_BOY je napisao(la):druze bices sve obavjesten sa svakom fotkicom samo jos trazim sjedista za golfa ali nemogu ih nigdje nac ali do ljeta nadam se da cu ih pronac
HELL_BOY je napisao(la):aj druze juce sam ti naisao na golfa sa crnim gepekom krov i hauba pola ala bas je extra bio malo se ganjali auto putem ipak sam mu usuo ali nisam mogao slikat da ti pokazem da bih to bilo extra lijepo na tvome golfu