Ne,auto je iste boje komplet,slabo si vidio:lol:;auto je ofarban u svijetlo plavu flip flop,onu presijavajucu na svijetlosti ako znas....pozzznormala je napisao(la):svidja mi se unutrasnjost i jesam li ja corav ili pragovi i karambolke nisu iste boje kao i auto ... i ako nisu (tj ono sto ja vidim) to mi se ne svidja ja bi sve iste boje
Trazicu za jos slika,stvarno ne znam za gepek i muziku a sigurno si u pravu,jer moze se viditi sa slika da je auto prepun zvucnika...a sto se tice felgi,one su obicne zeljezare Mattig-ove samo hromirane,slazem se s tobom,felge su kriza....edoze je napisao(la):imao sliku ovog golfa na mobitelu:lol:
ak imas sliku muzike u gepeku postavi,ludnica,2 suba,ak se ne varam,magneti prema gore,mislim da je komplet gepek u pleksiglasu uradjen,slican princip kao u adnan_1,8T-a,onaj fazon
boli glava,samo neke zestoke felge na njega,nisam fan ovih,sta god one bile,valjda je ovo kromirana jotirana celicara:icon_question:
nisam u toku,a bas se i ne razumijem u jote,mislim,znam otprilike sta je,al ne znam kakva je to mjerna jedinica konkretno...da ne idem vise u off,golf ja zara,steta sto nije bar gti,il vr6,da cijepa cestu,malo je 1,6d za ovu mean-looking-machine
bucky_mb@yahoo je napisao(la):extra golf , sve OK sem motora i felgi.
ipak je 1.6 D za ovako extreman tuning malo.