.nOKe je napisao(la):kume cestitam
fakat.. RESPECT
nego reci mi, kod kojeg tokara si isao, da ga pitas jel moze napraviti one cepove sto smo pricali
alenx je napisao(la):.nOKe je napisao(la):kume cestitam
fakat.. RESPECT
nego reci mi, kod kojeg tokara si isao, da ga pitas jel moze napraviti one cepove sto smo pricali
nisam jos odo sutra najvjerovatnije pa cu vidjeti moze li ti on napraviti ono al ovaj ti je u visokom i vari gus ne znam radi li sa aluminium
bulex je napisao(la):ma krenuvsi od izgleda golfa pa do motora.... puno srece u radovima... i da poletis.... nista drugo ne preostaje kako si kreno
ljuboje je napisao(la):procitao sam svih 9 stranica i mogu ti samo reci dokle ces vise sredjivati...?pa ti hoces mene da prestignes!? :lol:
sala naravno!
golf ti je...svaka cast...
MarinM je napisao(la):druze auto ti je super, ali brate sto skide brock, moram ti reci da si lud. meni su se brock vise svidjale, imao sam ih i ja i prodao 16 ke. i ja poliram felge,radio sam i Spicine felge i mogu se prelakirati lakom.
auuu al si mi zadao zadacualenx je napisao(la):guster je napisao(la):alenx je napisao(la):[/URL]
cime si polirao njega????
SMIRGLOVIMA razni granulacia al je nekakav dobar materia(nakav aluminium al nije ko u 16-ke )l i da se polirati