Golf s-paket

Golf s-paket

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
onaj crni clio od rija ima preko 200 konja ide ko lud, vidjet cemo tvoju novu masino. Puno srece u daljim radovima

Član
svaka cast na masini stroj,a i golf je odlican,sretno u daljim radovima i da ga brzo provozas

Član
neko te opasno naljutio kad toliko turpijas motor hehehe...de mi reci od cega ces mjenjac stavljat?sretno u projektu....pozz

poslije one snimke desilo mi se ovo :icon_eek:

svaka cast,sad nek bude jos oni 10 brzi;)

pratio bi te do oni 170:icon_arrow: dalje si sam,bez mene:icon_smile::cool:

Član
Golf je perverzija prava, svaka ti čast, jedino mi ti farovi neidu u sklop vozila, stavi obične a ne anđelkine oči ;)

gdje ti je ABF ?

Član
alenx je napisao(la):
dsc00014cm5.th.jpg
[/URL]

cime si polirao njega????:cool:;)

Član
gemo g60 je napisao(la):
neko te opasno naljutio kad toliko turpijas motor hehehe...de mi reci od cega ces mjenjac stavljat?sretno u projektu....pozz

mjenjac ostaje moj tj.od 16-ke stim da ide i cip tako da ne bi trebalo biti problema:icon_smile:

Dottore je napisao(la):
Golf je perverzija prava, svaka ti čast, jedino mi ti farovi neidu u sklop vozila, stavi obične a ne anđelkine oči ;)

gdje ti je ABF ?

evo ga jos u kecu al sam ga prodao

guster je napisao(la):
alenx je napisao(la):

cime si polirao njega????:cool:;)

SMIRGLOVIMA razni granulacia al je nekakav dobar materia(nakav aluminium al nije ko u 16-ke )l i da se polirati

Član
Evo uzeo sam i tu granu od audia 5-taka turba pa se treba odnijeti tokaru jer ima visak jedan izlaz pa da se zatvori a prije toga sam je malo polirao (nije jos zavrsena)

Legend
kume cestitam ;)
fakat.. RESPECT
nego reci mi, kod kojeg tokara si isao, da ga pitas jel moze napraviti one cepove sto smo pricali :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.