Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
maa super je i nadam se po proslom golfu da ce ovaj biti jos bolji i da ces ti to odrzavati,sa ovim sto si nabrojao bit ce tamam plus taj chip mislim da ce i ici dosta dobro i daj jos slika..
ma diznu su sada najmanji problem , ima tu dosta drugih stavri , bregaste i ostalo im se lose pokazalo , ali nadamo se da ce tebe slusati i sretno da bude , da se on fino srediti
Sa nestrpljenjem cu pratiti ovaj projekat...sretno sa radovima i samo kreni u dobrom pravcu, kao sto ti rekose nema potrebe za nekakvim izmisljanjem, ima dovoljno oem djelova koji ce ga ciniti posebnim. Za pocetak mozda kakve felgice malo u pod i bice drugo auto.
Hvala svima, iskreno mao mi je snage jer imam sad i problem sa egr-om pa to moram
rijesiti da se vrati svih 140ks a onda 99% odma cip.
a stigle jutros 18ke MAM felge
16ke juce o
farbane sredjene ,evo slika d ane bude da pricam samo, pocelo je polako
uzivo su
Fino, fino bilo bi dobro da se pozabavis detaljima kao što su osvjetljenje unutra neke stvarčice i naprijed onu masku da središ,inače ovo auto je jako dobro i nema se sta previše raditi,samo polako...