Ti da se ne glupiras vec da otvaras temu za taj pezo.Drug de mi u pp posalji postupak farbanja ovih plastika. Kod mene na pug 307 kompletne unutrasnje plastike su ono kao imitacija mahagonija,pa bi ih volio ofarbat
Ja koliko znam R32 stopke su bez dioda samo zatamnjene sto mozes i od svojih napraviti a imaju kristalne stopke sa diodama, sa bijelim krugovima...e one su bas dobre ali ih nema kod nas.Armine u ovome slucaju je postupak sljedeci:
skalpel i nitro i skinuti prvo gumirani sloj na nulu do plastike,
onda 240 suvi 400 vodeni pa plastik prajmer, filer pa 600
vodeni baza plus lak. ako nmea gume samo smirgl prajmer i boja.
audi_s2 ma nije strasno necu mijenjati jer ni jedna druga boja ne bi odgovarala ili mat ili sjajna crna,
a uzivo je dest puta bolje ne istice se kao na slikama.
pregovori su za r32 stopke ako se ne varam one su sa diodama i zatamnjene, ko zna nek me prosvijetli.
Predstavio bih ja al nece niko komentarisat jbgTi da se ne glupiras vec da otvaras temu za taj pezo.
Da vidimo sta se desva tu (a i da djeca imaju gdje komentarisati kako nije TDI i da je kanta jer nije svabo)
Ajde komentarisuci ja i lajkati ))Predstavio bih ja al nece niko komentarisat jbg
Predstavio bi i 4f model, al je dizel jbg. Vidio si kod sebe u temi koliko podrzavaju benzin, nista dizel