Pirelli_Im Član 24.07.2012 #33 RE: Golf mk3 GTI ope' VW s1ck je napisao(la): tnx, a kod vas su skupe BBS inace Kliknite za proširenje... 450km
RE: Golf mk3 GTI ope' VW s1ck je napisao(la): tnx, a kod vas su skupe BBS inace Kliknite za proširenje... 450km
bojan80 Član 24.07.2012 #35 RE: Golf mk3 GTI ope' VW Dobra trica nek je sa srecom i da te dobro poslusa
AmmaR84 Član 24.07.2012 #36 RE: Golf mk3 GTI ope' VW plaha trojćica nek te slusa maximalno i puno predjenih kilometara
sandy_mo Član 25.07.2012 #38 RE: Golf mk3 GTI ope' VW Extra je trica, vidio sam da mi poznato djeluje zato sam pitao jel to ona iz Mostara, redovno sam je vidjao kod njega je uvijek bila mazena i pazena
RE: Golf mk3 GTI ope' VW Extra je trica, vidio sam da mi poznato djeluje zato sam pitao jel to ona iz Mostara, redovno sam je vidjao kod njega je uvijek bila mazena i pazena
s1ck Član 30.07.2012 #39 RE: Golf mk3 GTI ope' VW evo par novih slika, nove table tu, i mali servis... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
RE: Golf mk3 GTI ope' VW evo par novih slika, nove table tu, i mali servis... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
sandy_mo Član 30.07.2012 #40 RE: Golf mk3 GTI ope' VW Extra dobra dvica, vidim tko se usrecio RideRovim felgicama
GolFanatiCars Član 30.07.2012 #41 RE: Golf mk3 GTI ope' VW slike prejake golfovi jos jaci :icon_biggrin:
s1ck Član 11.08.2012 #42 RE: Golf mk3 GTI ope' VW mali update posto je kozica mjenjaca bila totalno ofucana uradio sam nesto iz dosade homemade Uploaded with ImageShack.us i onda, da edition tapacirunzi stigli Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
RE: Golf mk3 GTI ope' VW mali update posto je kozica mjenjaca bila totalno ofucana uradio sam nesto iz dosade homemade Uploaded with ImageShack.us i onda, da edition tapacirunzi stigli Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
ArminM Član 12.08.2012 #45 bravo decko, samo naprijed dao si mi ideju s ovim folom oko mjenjaca, imam nesto materijala pa cu nesto pokusat:icon_biggrin:
bravo decko, samo naprijed dao si mi ideju s ovim folom oko mjenjaca, imam nesto materijala pa cu nesto pokusat:icon_biggrin: