Član
imao sam juce prilku vidjeti golfa uzivo i mogu samo rec perfektan nema detalja koji mi se ne svidja
zadrzi ga takvim i pazi
zadrzi ga takvim i pazi
GolFanatiCars je napisao(la):imao sam juce prilku vidjeti golfa uzivo i mogu samo rec perfektan nema detalja koji mi se ne svidja
zadrzi ga takvim i pazi
xxfmanxx je napisao(la):dobar je golf stvarno, ja sam ga isto sinoc vidio kod theatra, ne znam jesil bio na kafi tamo ili tako nesto, ja sam isto tu bio s djevojkom i prijateljima :icon_biggrin:
xxfmanxx je napisao(la):a kad sam usao vidio sam tu odma kod vrata da sjedi par momaka na onim visokim stolicama i jednog znam ono iz vidjenja jer je radio u kulturi kad je onaj isti gazda drzo kulturu sto sad drzi theatar, a ja sam bas cesto bio u kulturi s djevojkom, pa sam ga zato zapamtio, sad ne znam jesil to ti ili je neko ko je bio s tobom.
s1ck je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):imao sam juce prilku vidjeti golfa uzivo i mogu samo rec perfektan nema detalja koji mi se ne svidja
zadrzi ga takvim i pazi
ma nisi ti to dobro vidio.
nema riegerov lip i nema zadnji r32 branik a prednji gti i nema traktor felge kojima gazni sloj viri,
lakse receno smeće, moze ga nekima mama kupiti kad god zele.
btw trebao si se javiti