Golf mk3 1.9TD :) Nova vozilica

Golf mk3 1.9TD :) Nova vozilica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Anais je napisao(la):
Skoda davno zavrsila karijeru :) Sto se tice ove seljacke maske rado bih stavio onu bez znaka, ali imam problem sto je ovaj znak retardirani urezan u haubu :(

ajde bitno je da i ti imas normalan ukus pa da shvatas problem a ne sumnjam da ces ga rijesiti ;)

Početnik
Odlicna trica samo ovaj znak :icon_mad:

Al' skemijat ces ti tu nesto znam ja to !

Sa srecom drug i sto rekao Superman skidaj ovu kopiju sa profila ! :cool:

Član
super je golfic,nek te dobro sluzi, dobro cemu doci kad ga spustis i te patosnice majketi izbaci nekako bodu u oci...

SRETNO u DALJIM radovima

Član
Dobar golf,najvise mi se sviđa unutrasnjost,bas steta ovo sto je prosli vlasnik ostavio ovakvu haubu.Sretno u daljim radovima. :cool:

Član
dobar golf, fina je boja,unutrasnjost je odlicna, ni meni se hauba ne svidja, ali sta je tu je, ako budes mogao rijesi to;)

Početnik
uff prespremna trica,nek se barem pokoja istice iz mase tj ovih GTI edicija itd..place za spustanjem,ali rijesit ces ti to sigurno..;)

Legend
samo si spor jos uvijek :p
hahahah

lijep golf, pogotovo unutrasnjost.. ovo prizemljivat sto prije, uzet kakve ljepse fele i stavit masku bez znaka, onda ce da bude mjera !

Član
Cuj spooor :) Izcjepo sam bavarca koji mjesec meni dosta a i ovdje negine 13ka Chiptuning :lol:

Član
Evo novih slikica malo, ofarbana maska,ofarbani farovi... opran i uglancan motor :)

10s86th.jpg

2ykxcb4.jpg

33c4u34.jpg

Član
super golf ...mislim da je on iz bihaca ..pa onda prodan u tuzlu..ali uglavnom sretno s njim
Felgice bi mogle malo biti vece ...pozz druze

Član
Eh Sad je ovakav :D
2nber5v.jpg

A ovo je ABD ;)

2w3cmu0.jpg

Danas sam malo slikao pa uskoro nabacim jos koju slikicu "goge" :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.