Golf mk3 1.9TD :) Nova vozilica

Golf mk3 1.9TD :) Nova vozilica

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Golfers iz bihaca,majstor koji je meni sad lakirao auto je radio i ovu tricu ( po zelji vlasnika)...U auto je ulozeno MALO para za ono sto se zeljelo.:icon_confused: Iako je prije izgledao MNOGO MNOGO bolje i ljepse,na ovim slikama opet ne izgleda toliko los hehe....
Ako zelis broj boje javi,mislim da majstor jos uvijek ima od tog golfa broj boje :123:

Član
Lose je ofarban totalno, mislim ipak kad se farba auto koje je 93 godina jako je bitno odraditi zastitu odozdo,nazalost ovdje nije uradjena pa cu ja morat :( Druga stvar,nisu bili u stanju zastititi kedere na bocnim zadnjim staklima tako da su mi i kederi u boji auta (super tuning :) ) Treca stvar, korozija lagano napada vrata gepeka,pragove i sl... U svakom slucaju do godine opet na farbanje ali sad kako Bog zapovjeda ;)

Volio bih ak ti nije problem da mi vidis za tu sifru boje, naravno ako je ikako moguce ;)

Anais je napisao(la):
Lose je ofarban totalno, mislim ipak kad se farba auto koje je 93 godina jako je bitno odraditi zastitu odozdo,nazalost ovdje nije uradjena pa cu ja morat :( Druga stvar,nisu bili u stanju zastititi kedere na bocnim zadnjim staklima tako da su mi i kederi u boji auta (super tuning :) ) Treca stvar, korozija lagano napada vrata gepeka,pragove i sl... U svakom slucaju do godine opet na farbanje ali sad kako Bog zapovjeda ;)

Volio bih ak ti nije problem da mi vidis za tu sifru boje, naravno ako je ikako moguce ;)

vidjecu ti za broj boje pa ti javim ;)

Član
Unutrasnjopsjt mu je mocna :icon_smile: A bit ce i svana bolji cim se felge vece stave :cool:

sta bi sa fabiom jel prodata il je razbijena :icon_question:

Član
Jesam nokicu, al sam ga moro vratit jbg zajebaje me dihtung dekla, nemogu nikako da nadjem odgovarajuci, 2 sam promjenio oba mi pustaju tako dok to ne zavrsim ne odvrcem jer onda prsti ulje na sve strane :D

@adi187 Fabija je davno prodata, poslije nje je bio e36 2.5tds i evo sad ovaj "gogo" s kojim sam se obrahatio :D

Član
sve pohvale druze ;)
Samo mu nekako ne stoji ovaj bad look,ili je do ovoga usisa na braniku ;)
Ali ako dodje maska bez znaka bit ce mjera ;)pozzz

Član
Evo mali update :) Legle fine 16ke, uskoro oprugice i to ce da bude na mjeru sve :D

215/40 R16 ;)

2dsij4n.jpg

20u1my8.jpg

bea9ac.jpg

1g0lr4.jpg

Član
Hvala, hvala... polako doci ce sve na svoje ;) Meni je najbitnije bilo srediti motor i ovjes, a sad kad sam sa tim miran mogu se bacit na styling :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.