dado gti je napisao(la):Evo da predstavim svoje auto.golf mk2 gti 16v 139ks 85 godiste.planiram da radim dosta na njemu stvari.eto toliko za sad danas kasnije cu stavit koju sliku da vidite kako izgleda i da vam detaljno predstavim stacu radit.poz za sad
dado gti je napisao(la):Nisam uzeo pumpu procistio ovu a i kablo mi jedno koroziralo stavio nove stopice i dizne pregledao mi prijatel i sad stvarno kosto kazes volan se otima mocna masina.al nosaci su mi problem to mi je sad prvo da napravim.haha
Moja pumpa zuji previse pa je moram ipak mjenjati da ne ostanem negdje pored ceste a vjerujem da je jos uvjek slab pritisak.A kr je extra masina,sto reci,par puta umalo ne pogiboh ovih dana kad je ocepio,okretao sam se po cesti jednom kad sam ga podcijenio pa pretjerao sa gasom :icon_biggrin: moj je na golemom 16 kama 205,50,16 pa ih vrti i slajdra ko da su trineske,grip tek trecom,zvuk predobar, namucio sam se da ga ustelujem a imam jos dosta posla ali vrijedi za onakav strojcek koji je jos orginal dujina legendarna masina Cak sam kupio jos jedan bez instalacije za rezerve. :123:dado gti je napisao(la):Nisam kupio dizne gledao sa i kostaju 360 km neke neznam koje marke i.prijatelj mi ispitao malo kaze da su dobre i samo kupim gumice koje idu ispod gdje se zavrce dizna da necuri.a sa nekom tecnosti specijalna za ciscenje benzin pumpi skine se pumpa i naspes to i ostavi se par sati kao ta tecnos skina prljastinu i tak to.i super ide.naravno noce svecice i ulje i filteri ma ekstra je.iako ima 15 prva druga treca slajdra a kad prebacim u cetvrtu nema anake da zaslajdra radi siroki guma vec poskakuje haha.