hvala druze bice klipova...panajotis je napisao(la):strahota majstore, svaka cast i daj nam klipove :icon_eek:
hvala najlepse joj nepitaj me nista ali ljubav prema tome ti neda da odustanes,jos ako nadjes nekoga ko ce da te podrzi u tome ih....:lol:VW_freak je napisao(la):svaka cast druze nema dalje znaci vrh!
pogotovo sve ovo sto ti slozio u G2 zvuci nevjeorvatno... mogu misliti koliko je bilo mozganja da se to sve fino upakuje kako treba...
sretno u nastavku...
eh puste zelje ....voleo bih i ja da je syncro,ali nadam se da ce sledeci biti...Sarajlic je napisao(la):svaka cast stvarno projekat za respecta,ali kada sam vidio da si ubacio i esp i klimatronic nisam sebi mogao doci,skidam kapu.Nego jel mi se cini ili sam ja pogressno skontao i da je syncro golf
chaky93 je napisao(la):auuuu svaka cast momci ........golf ja pravi mehlem za oci....a o motoru ne smijem ni da pomislim ..........nego ako nije tajna kol'ko je dosao para ovaj motor???...i et sve ukupno sto ste uradili :lol: :lol: :lol:
AnDel je napisao(la):druze jel moze neki vidio da se uvjerimo da ovo auto uopce ide i da to sve radi , i da ti nas ne lozis :lol:
svaka cast, sta je sledece u planu ?
Mirza-GTI je napisao(la):dobar golf a jos bolji motor svaka cast
pukim48 je napisao(la):bravo fuji