Član
RE: Golf mk2 by Fuji
odlicno svidja mi se opasno :icon_biggrin:
odlicno svidja mi se opasno :icon_biggrin:
to sam vec imao onu plastiku bez brave,to je rezultat kad nisi tu pored majstora ja sam hteo to dosta manje ali :icon_mad::icon_mad::icon_mad:Madison je napisao(la):Brave su odlicne, a za tablicu nadam se da ce uopste stati... Mozda je bilo bolje da da odradis kao sto je kod mene
bucky_mb@yahoo je napisao(la):brate sve pohvale, ali ova hauba zadnja mi se ne dopada.
.nOKe je napisao(la):ovo za tablicu mi se nikako ne svidja, po meni je idealno da se izbaci brava, da bude ravan onaj poklopac, ili ako bas furas to, da skines poklopac i to je to.. ali ovo je bas puno navuceno ..
pocinje polako da mi se svidja i nestoji tako lose na duboki branik....ArminM je napisao(la):ala ga radis svaka ti cast, svi pesimisti sto se gepeka tice, ja licno mislim da ce dobro ispasti, vidjet ces kad stavis tablicu na kraju krajeva
hvala najlepse,jos da se malo felge dorade ih...bar 2 lipa...:icon_smile:bmwscaner je napisao(la):nije ovaj auto uopce los
svaka cast za masinu felge pa nadalje
hvala zasada ostaje ovako...dzinn16v je napisao(la):Mozda je i bolje sto je tako ispalo...u sviju isto...nek je kod tebe bar malo drugacije ne diraj nista