GreenDevil je napisao(la):chaky93 je napisao(la):respect buraz svaka cast na odradjenom poslu.. ......samo me interesuje jel ga nako na divlje vozas ili si radio atest???
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
zasad kako kazes DIVLJE a uradicu atest do registracije i ona je uskoro:icon_mad:
chaky93 je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):chaky93 je napisao(la):respect buraz svaka cast na odradjenom poslu.. ......samo me interesuje jel ga nako na divlje vozas ili si radio atest???
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
zasad kako kazes DIVLJE a uradicu atest do registracije i ona je uskoro:icon_mad:
ma doce sve na svoje : ).....samo me jos interesuje kolko se krecu cijene atesta..i ako nisam previse dosadan sta je sve potrebno za atest????imali ta 3 porijeklo ili????ako me kontas care.... .......a stvarno svaka cast nadam se da se golf isplatio truda
bosnicos je napisao(la):E sad moras ovo da sklonis nisi vise corrado driver
Sad si TDI driver
nego bgt sejtane jel TDI crveno il obicno :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
s1ck je napisao(la):daj malo slika jos sta si škrt
a vidim dobro se ovo uklopilo
code: KR je napisao(la):Bogami ti kako si ubacio ovog dizela ne smjerujes,nema te dje nema,vozas se po Bosni zesce nego kakav turista.
Sta ti je rec dizel,ojaca covjek odmah:lol::lol::lol:
almir_1983 je napisao(la):Samo nek se voza :lol::lol::lol: a kasnije će ostalo doći na svoje mjesto
bosnicos je napisao(la):kazem ti " sejtane " nisi vise corrado driver ...
ps " sejtane " dzaba ti govorim izgleda :icon_twisted::icon_twisted:
Davor_ je napisao(la):Svaka ti cast brate u ovome zelim krug
Chuza je napisao(la):u planu mi je isti cin tj ovakav swap motora,interesuje me kako ces rijesit papire,npr kupis komplet stranca kako dalje rijesit papire,a inace svaka cast za posao
GreenDevil je napisao(la):bosnicos je napisao(la):kazem ti " sejtane " nisi vise corrado driver ...
ne mogu to ja promijenit, to rade moderatori
a znas spamat pozz iz sane
bosnicos je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):bosnicos je napisao(la):kazem ti " sejtane " nisi vise corrado driver ...
ne mogu to ja promijenit, to rade moderatori
a znas spamat pozz iz sane
ma slabo ja spamam, nema se vise sta puno pisat...
Zoranic MNE je napisao(la):Sta je sa ovom dvojkom,radi li se sto novo?