jenny je napisao(la):dobar ti golf, boja mi je dobra, felge su baš lijepo sjele, samo evo da ti i ja dam primjedbu na auspuh, po meni samo malo rore skratit.. (možda po dvije sa svake strane bilo bi puno "ukusnije")
u svakom slučaju fin autić..
ma kakav Novo to sam ja crncio za te felge:lol::lol::lol:GreenDevil je napisao(la):ovo Novo doniro felgice, dobre su:lol:
jenny je napisao(la):dobar ti golf, boja mi je dobra, felge su baš lijepo sjele, samo evo da ti i ja dam primjedbu na auspuh, po meni samo malo rore skratit.. (možda po dvije sa svake strane bilo bi puno "ukusnije")
u svakom slučaju fin autić..
GreenDevil je napisao(la):ja mislim da je ET35 nisam siguran
sto se tice spustanja ja mislim da vise ne treba,kad neko sjede pozadi bude ravan,a to sto vidis na slici je na brdu i pod rucnom pa se malo digo pozadi,a naljepnicu skidam mada to nije chuning vec reklama al eto kako god hocete
hvala drughaz0r je napisao(la):GreenDevil je napisao(la):ja mislim da je ET35 nisam siguran
sto se tice spustanja ja mislim da vise ne treba,kad neko sjede pozadi bude ravan,a to sto vidis na slici je na brdu i pod rucnom pa se malo digo pozadi,a naljepnicu skidam mada to nije chuning vec reklama al eto kako god hocete
cccc oni neznaju da je to reklama jbg.
valja reklamirat samaljota hehe
usput druze golfac je extra, fele:icon_eek: predobree
4 rore nediraj jbt, bas su dobre, a nebi bi green_devil bez njih..
svaka cast kralju!!!
badboy je napisao(la):lijepo su mu sjele feluge nema sta..
jes ovo 15 ili :icon_question: