Sto se tice slika biti ce ih sutra , nisam stigao da slikam kada sam zavrsio zurio sam na druge obaveze
, Uglavnom jedina zamjerka ovim podizacima je da su zice mogle biti malo i deblje ali radi savrseno i sa ovim stakla moraju da se centriraju kako treba da ne zapinju nigdje a to se podesava na dva sarafa koja se nalaze na fabrickom podizacu malo ulja u sajle od podizaca malo busilice da se izbuse rupe za nosace, i kruzne testerice da se izrezu vece rupe na mjestima gdje su bile "kurble" da se stavi poklopac koji naravno je dosao uz el podizace kablovi ispod tapacira +/- ostalo znate ako treba detaljno cu objasniti kako i sta, svidja mi se sto brzo podizu i spustaju stakla i sto imaju tinjalice u prekidacima dakle svijetli kao svemirski brod navece
eto a sto se tice iskustva za sad radi sve extra na sve mu sam mozda ostao oko 4 sata maximalno znaci 2 sata po vratima od prilike na lijevim sam imao malo problema zato sto mi je bio los podizac pa sam morao da ga zamjenim novim znaci ulozio sam jos 7 KM za to
eto ako koga sta interesuje neka pita