Golf mk2 1.6 8v by Čupo

Golf mk2 1.6 8v by Čupo

Član
RE: Cupo - Golf mk2 1.6 8v WOLFSBURG EDITION

gotove su Cupo :icon_smile:

21052011346.jpg

21052011347.jpg
 
Član
RE: Cupo - Golf mk2 1.6 8v WOLFSBURG EDITION

e puki svaka cast,extra su..:cool:
fin golfic,ima jedan u Brckom wolfsburg edition..cura ga neka voza,al bi trebalo malo da se neko potrudi da mu vrati ovaj lep sjaj kao sto si ti svome ;)
 
RE: Cupo - Golf mk2 1.6 8v WOLFSBURG EDITION

felge su odlicno ispale:cool: nego interesuje me gdje se skupljate u banja luci,,
jer me u zadnje vrijeme cesto ima u vasim krajevima, zzz;)
 
Legend
RE: Cupo - Golf mk2 1.6 8v WOLFSBURG EDITION

super si ih odradio , rad se uvijek cijeni , svaka cast !;)
 
Član
RE: Cupo - Golf mk2 1.6 8v WOLFSBURG EDITION

Evo i mene, imao sam nekih problema sa logovanjem na forum ali sam to uspjeo riješiti.:icon_smile:
Hvala svima na komentarima!:cool: Ovaj me motor još služi (samo što troši kao tenk) ali nadam se da će u budućnosti biti neki engine swap i da će onda biti kompletan.:123:
Ovom prilikom želim da se zahvalim kolegi Pukiu na VRHUNSKOM odradjenom poslu na felugama, sada Fire&Ice se sjaje kao što zaslužuju, ja sam prezadovoljan.:cool:
Evo slika nakon montiranja felugama i guma, organizovao sam neki photoshoting sa mojim dobrim kolegama pa pogledaj te...:D













































Evo je i još jedna da se nađe :icon_biggrin: Photo by Dejan Zoric aka Stallion :cool:










Ekipa :cool:
 
Član
RE: Cupo - Golf mk2 1.6 8v WOLFSBURG EDITION

Evo da malo update-ujem temu :) Radilo se malo na autu, sve je vezeno za unutrašnjost i ja sam zadovoljan.:grin:

U Karlovcu sam kupio SMD diode za unutrašnjost i svijetli kao ulična rasvijeta :cool:




E napokon je došao na red da i sat prestavim kako je odrađen. Pozadinu i kazaljke mi je radio Liga. Kazaljke su ofarbane u florescentnu crvenu boju tako da se i one malo presijavaju od osvijetljenja sata. Imao sam mnogo problema sa satom, ustvari ništa me nije toliko namučilo na autu kao što je ovaj sat.:ljut: Da skratim pisanje, osvijetljenje mi je opet uradio Dottore sa diodama i otpornicima koje mi je dao Srdjan i sada sve fercera (i obrtomjer i očitavanje kilometraže i brzinomjer).:)






Pločicu i prekidače mi je isto Liga uradio sa bijelim diodama stim da je u donjem dijelu stavljena crvena i plava dioda.






Kolega Srdjan mi je odradio crvenu liniju na tabli i na tapacirunzima kao kod sebe i super je ispalo, ja zadovoljan.:D Hvala Srki!:respect:










Zamjenjeno je zadnje sjedište pošto je moje već bilo propalo i izudarano sa zadnje strane dok je još moj stari vozio pa je bilo ružno kada se gepek otvori jer se sve vidjelo. Opet mi je moj dobar kolega Srdajn pomogao i našao mi sjedište koje je kao novo a zadnja strana sjedišta je tapacirana pa sada gepek izgleda kao cijelina, odnjeto je na dubinsko pranje i presvake oprane i ubačeno u auto...sada više nije ružno kada se gepek otvori.:D


Nađen je još jedan GTI ključ sa futrolom pa sam futrolu stavio na svoj ključ.
 
Član
Radio sam jedan mini projekat. Slučajno naletih na maglenke i to original HELLA maglenke sa Golfa dvojke. Nisu imali nikakvih fizičkih oštećenja što je najbitnije samo su bile malo zapuštene i prljave pa sam se bacio na posao. Prvo sam nosače skinuo i ošmirglo ih, pa sam onda maglenke lagano uzeo sređivati. :)
Evo slika:








Jednog finog sunčanog dana sam sjeo na balkon za mali sto, uključio sebi muziku, uz ladan sok uživao i čistio maglenke. :D Tu se vidi sav alat, šmirgl papir, krpe, aceton i...rakija




Grlo jedne maglenke je bilo oksidiralo, ali sam uspjeo sve skinuti.






Nosači gotovi, ne daju gledati u sebe koliko se sjaje






Nosači ofarbano u crno.


Gotove maglenke, vidi se velika razlika. :icon_biggrin:









Sijalice za maglenke sam uzeo takođe Osram Night Breaker kao u farovima. :D




Maglenke su bile ugrađene pre par dana ali su tek danas spojene. Jedva sam čekao da vidim kako će da izgleda kad se upale :icon_twisted:

Evo kako to sve izgleda. :)












url=http://postimage.org/image/dr9kmvfjf/]
DSCN2030.jpg
[/url]



Svijetlost farova i maglenki uštimani sve po ps-u. Malo reći da sam prezadovoljan!:icon_smile:


Kupljene SMD diode za osvjetljenje tablice umjesto LED dioda.





Evo kako svjetle


Na kraju, branik i zazori haube uštimani sve pod špagu. :)
 
Član
Daj reci mi iz prve ruke, dali je osjetna razlika između običnih sijalica i night breakera? Mislio sam ih sebi uzeti pa da znam...Projekat za 10, avaka čast;)
 
Član
Naravno da je osjetna razlika između običnih sijalica i Night Breaker-a...pogotovo ako je far clear, onda se vidi bjelo svijetlo a ne žuto. Takođe sa Night Breaker-ima se vidi drastična razlika na dugim svijetlima i tada je svijetlost baš bijela. Nije to jedna od onih "šminkerskih" sijalica koje svijetle plavo ili da je imitacija xenona, ovo su baš funkcionalne sijalice i preporučujem ti ih da kupiš, nećeš se pokajati. :icon_smile: I hvala na komentaru.;)

PS
Neko veče pala baš neka gusta magla pa sam izvezao auto iz garaže da vidim kako maglenke svijetle. :icon_biggrin: Kao što vidite, i farovi i maglenke su podešene po ps-u da svijetlost ima funkciju. :D



 
Top