GTI FAN je napisao(la):Fin golfic :icon_biggrin:,mozes li mi molim te objasniti ovo Wolfsburg Edition :icon_smile:
Mislim da su ih pokretale uglavnom sve verzije gti motora.srdjan014 je napisao(la):pretežno su sa KR motorima, 16
GTI FAN je napisao(la):Ma zelim reci momku da je ovo lijepo dotjeran 1.6 benz golf i nepotrebno u naslov stavlja da je w edition zato sto je on stavio naljepnice.To je malo glupo.Kao da sam ja mome ofarbao plave crte i u naslov u garazi stavio da je Limited a on to jednostavno tehnicki nije.
Mislim da su ih pokretale uglavnom sve verzije gti motora.srdjan014 je napisao(la):pretežno su sa KR motorima, 16
Ok,momak sredjuje izgled editiona ali ja u naslovu pomislih da je original.
jusuf je napisao(la):to sam ja odma i rekao, da si na to mislio, ne vjerujem da ne znas sta je golf WE
srdjan014 je napisao(la):@G2_1.6B
Joj čovječe šta ispisa :lol: a skoro ništa tačno nije :lol:
Recimo, pretežno su dolazili u ljubičastoj boji, bilo ih je i sa 4 vrata, imali su F&I fabričke feluge (VW proizvođač, ne BBS) 6x15 i pretežno su sa KR motorima, 16 ventilskim... doduše, pravljeni su za US tržište, to stoji, ali ih je većina završila u evropi... nhf...
Kod Čupe nije pravi WOB, ali njemu se sviđa fora i sve OK... Svakako je drugačiji od ostalih, pa eto i po amblemima...
Verzija GTI 16V motora iz dvice od 139ks sa K-Jet ubrizgavanjem bez lambda sonde.golf_R32 je napisao(la):srdjan014 je napisao(la):@G2_1.6B
Joj čovječe šta ispisa :lol: a skoro ništa tačno nije :lol:
Recimo, pretežno su dolazili u ljubičastoj boji, bilo ih je i sa 4 vrata, imali su F&I fabričke feluge (VW proizvođač, ne BBS) 6x15 i pretežno su sa KR motorima, 16 ventilskim... doduše, pravljeni su za US tržište, to stoji, ali ih je većina završila u evropi... nhf...
Kod Čupe nije pravi WOB, ali njemu se sviđa fora i sve OK... Svakako je drugačiji od ostalih, pa eto i po amblemima...
a sta znaci ovo KR??
U orginala nije samo bolji motor nego cijela sasija ali nema veze golf mu je preljepGolFanatiCars je napisao(la)::icon_exclaim: i od mene :icon_biggrin: momak ga je sredio da valja a to sto nije original i sto je 1.6 nije nesto da se kaze da ne valja jer u sustini bolji motor moze uvijek da dodje a originali su kod nas rijetki stoga svaka cast vlasniku auta