Član
mirsadgolf je napisao(la):almyr je napisao(la):super je a ovo ce jos bolje da bude kada se ispolira ovaj aluminijum a ovdje nema puno posla jer je vec glatko dobro, jesu ovo neki aftermarket podizaci stakala ili?
bit će bolje puno kad se ispolira ,a što se tiče podizača,da si čitao od početka moju temu bi znao,ali ću ponovo objasniti.pa ovakoodizači su prepravljani ,a koristio sam podizače od audija 90 kocka zadnje jer su na spiralu kao u keca. prepravio sam tako što sam raznitovao onaj mehanizam za ručicu i na to mjesto uz prepravke prebacio sa audijevog podizača nosač motorića koji sam isto morao odnitovati i postavio motorić.fora je u tome što je ovo puno kvalitetnije od onih univerzalnih podizača i jedino šta se može desiti je da se ošteti spirala ali u tom slučaju ponovo nabavim kečev podizač i to sve fino prepakujem.uglavnom kod mene ovo funkcioniše više od 4 godine i nikad nije bilo problema.
e hvala ti na odgovoru, naravno da ce i jos dugo funkcionisati jer su originalni dijelovi koristeni a nisu kinezi, to je pravo dobra ideja i dobro rjesenje, i bas kao sto kazes i da nesto se desi nekada, opet sve prepakujes sa obicnog podizaca i to je to ! Pametno!
Hvala na odgovoru!