Član
To Mirso ,meći slike
Golf Mk1 Diesel je napisao(la):To Mirso ,meći slike
mirsadgolf je napisao(la):dugo nisam pisao,pa da malo osvježim.napravio sam malo ljepši nosač prekidača za el.podizače jer onaj prijašnji zvučnik me je nervirao ,pa sam nabavio drugi i iskružio i fino uklopio komad lima od aluminijuma.treba samo još malo ispolirati ovaj lim i bit će puno ljepše.uglavnom uskoro i ručica druga stiže golf ball sa pločicom rasporedom brzina.pa evo i slika
Uploaded with ImageShack.us
amko94 je napisao(la):mirsadgolf je napisao(la):dugo nisam pisao,pa da malo osvježim.napravio sam malo ljepši nosač prekidača za el.podizače jer onaj prijašnji zvučnik me je nervirao ,pa sam nabavio drugi i iskružio i fino uklopio komad lima od aluminijuma.treba samo još malo ispolirati ovaj lim i bit će puno ljepše.uglavnom uskoro i ručica druga stiže golf ball sa pločicom rasporedom brzina.pa evo i slika
Uploaded with ImageShack.us
svaka cast drug izuzetno dobar kec sve pohvalee
g0go je napisao(la):Fina golfacija, sve pohvale...
..323.. je napisao(la):Dobar izbor felgi!
tvrdoglavi je napisao(la):danas vidjeno uzivo,bit ce Golfic ko bombona,samo polahko i kvalitetno
MEDA je napisao(la):A mozda da odneses srafove na cinkovanje? To te izadje 5e za sve komplet srafove i bice kao novi i lepo se sijaju..