Član
Prelijep golf!Bas mi se svidja!A bit ce jos bolji sa 135 ps!
TROUBLE_MAKER je napisao(la):Prelijep golf!Bas mi se svidja!A bit ce jos bolji sa 135 ps!
passat2003 je napisao(la):Ma nece valjati ne odgovara meni promjer sarafa .....super su ba vidjeces kako ce mu leci ko budali samar ...jos jedno 2 cm spustis i bice ko suza....
DiAbLo je napisao(la):Super golf , meni jedna od ljepshih boja , samo nisi mu trebao ovo raditi :$
Skini ovu traku sa led diodama , ovu lajsnu na gepeku , koromiraTe okvire tablica i ove kromiraTe rucke jer ga ti dijelovi "kvare".
enesss je napisao(la):ma fino su sjele,a ako ti smeta to lufta....znas sta ti je raditi u pod
stefan je napisao(la):dobra cetvorka, a fele nisu lose samo izgledaju male jesu li 16'', a sto se tice lufta spustis ga ili uzmes vece felge
ViperSnake85 je napisao(la):stefan je napisao(la):dobra cetvorka, a fele nisu lose samo izgledaju male jesu li 16'', a sto se tice lufta spustis ga ili uzmes vece felge
Hvala, 17ke su felge, nisu one male nego vjerovatno kad bi ga spustio dosle bi vise do izrazaja... :icon_biggrin: