pleasure je napisao(la):duurma je napisao(la):ili mi se cini ili sam ovo auto danas negdje vidio da nije slucjano bilo kod Jase na mostarskom ova naljepnica mi poznata:icon_question:
ma ne cini ti se , bio sam kod Jase jutros , a vidio sam i ja tvoju cetvorku , de mi reci jel spustena malo, i kako si je spustao ?
duurma je napisao(la):pleasure je napisao(la):duurma je napisao(la):ili mi se cini ili sam ovo auto danas negdje vidio da nije slucjano bilo kod Jase na mostarskom ova naljepnica mi poznata:icon_question:
ma ne cini ti se , bio sam kod Jase jutros , a vidio sam i ja tvoju cetvorku , de mi reci jel spustena malo, i kako si je spustao ?
Druze GTI opruge i dobijes onaj rezultat najbolje ti je da nadjes opruge na odpadu jer orginal he ipak orginal
pleasure je napisao(la):duurma je napisao(la):pleasure je napisao(la):duurma je napisao(la):ili mi se cini ili sam ovo auto danas negdje vidio da nije slucjano bilo kod Jase na mostarskom ova naljepnica mi poznata:icon_question:
Druze GTI opruge i dobijes onaj rezultat najbolje ti je da nadjes opruge na odpadu jer orginal he ipak orginal
ono je mjera bas, znas li da su se gdje prodavale od GTI-a ?
emsho21 je napisao(la):odlicno izleda,bas si potrefio s tim carbonom
ArminM je napisao(la):odlicno je ispalo, na boju auta je ovo leglo samo tako