melvin Član 11.08.2010 #271 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO Fin golf...sve je sa ukusom...svaka cast
DJ_M4rko Član 11.08.2010 #272 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO Lijep video a trica je odlicno sredena svaka cast
M milanelo Član 11.08.2010 #274 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO auto ti je vrh, svaka cast p.s. koju tecnost koristis za gume??
R rale_cazin Član 11.08.2010 #275 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO Hvala, ovako se bas vidi koliko je radjeno na autu. Tecnost za gume kupujem u auto djelovima "camac" dok provjerim kako se zove napisat cu. Pozz
RE: Golf III by rale_cazin VIDEO Hvala, ovako se bas vidi koliko je radjeno na autu. Tecnost za gume kupujem u auto djelovima "camac" dok provjerim kako se zove napisat cu. Pozz
jasa12 Član 11.08.2010 #276 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO svaka cas na autu..extra je sve ispalo..i sa ukosom uradeno..svaka cast
RE: Golf III by rale_cazin VIDEO svaka cas na autu..extra je sve ispalo..i sa ukosom uradeno..svaka cast
ArminM Član 11.08.2010 #277 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO prakticno muscle car. Jbt po onoj travi ostaje trag ko da je tenk isao . Svaka cast care,trojka izgleda preeedobro.Svaki detalj odradjen sa stilom.Extra extra. Puno srece care,puno srece
RE: Golf III by rale_cazin VIDEO prakticno muscle car. Jbt po onoj travi ostaje trag ko da je tenk isao . Svaka cast care,trojka izgleda preeedobro.Svaki detalj odradjen sa stilom.Extra extra. Puno srece care,puno srece
MeBeSad Član 11.08.2010 #278 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO Pocetak je bio cunerski malo sa onim stopama , "bad look-om", a sad trenutno za mene najljepsa 3ca josh samo da je kakav vr u njoj
RE: Golf III by rale_cazin VIDEO Pocetak je bio cunerski malo sa onim stopama , "bad look-om", a sad trenutno za mene najljepsa 3ca josh samo da je kakav vr u njoj
TROUBLE_MAKER Član 12.08.2010 #280 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO Ne mogu nista drugo reci,osim.....STROJ!!!!Svaka cast za dosada uradjeno!Samo,mislim da bi izgledao jos ljepse sa onim spojlercicom na gepeku!
RE: Golf III by rale_cazin VIDEO Ne mogu nista drugo reci,osim.....STROJ!!!!Svaka cast za dosada uradjeno!Samo,mislim da bi izgledao jos ljepse sa onim spojlercicom na gepeku!
M A R E X Član 12.08.2010 #281 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO Ti i enes se borite za BiH golf mk3 tron....
dellas Član 12.08.2010 #282 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO Golf je stvarno vrhunski!!! Ja bih samo promenio stopke, stavio bih one crno crvene...
RE: Golf III by rale_cazin VIDEO Golf je stvarno vrhunski!!! Ja bih samo promenio stopke, stavio bih one crno crvene...
_JokeR_ Član 12.08.2010 #284 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO ja bi ovo ja bi ono ma ikog ne slusaj svoje i GONIIIIIIIIIIII heheheh super je trica
RE: Golf III by rale_cazin VIDEO ja bi ovo ja bi ono ma ikog ne slusaj svoje i GONIIIIIIIIIIII heheheh super je trica
jasa12 Član 12.08.2010 #285 RE: Golf III by rale_cazin VIDEO _JokeR_ je napisao(la): ja bi ovo ja bi ono ma ikog ne slusaj svoje i GONIIIIIIIIIIII heheheh super je trica Kliknite za proširenje... slazem se..samo po svom..dosad je sve extra ispalo tako da vjerujem da i dalje nece biti fula..sretno dalje
RE: Golf III by rale_cazin VIDEO _JokeR_ je napisao(la): ja bi ovo ja bi ono ma ikog ne slusaj svoje i GONIIIIIIIIIIII heheheh super je trica Kliknite za proširenje... slazem se..samo po svom..dosad je sve extra ispalo tako da vjerujem da i dalje nece biti fula..sretno dalje