Član
E sad me interesuje, koliko jos dugo ja mogu voziti auto sa pokvarenim plutajucim zamajcem? I ako budem dalje vozio, rizikujem li jos vecu stetu?
FastDriver je napisao(la):E sad me interesuje, koliko jos dugo ja mogu voziti auto sa pokvarenim plutajucim zamajcem? I ako budem dalje vozio, rizikujem li jos vecu stetu?
MrShadow je napisao(la):Kod mene je isto zamajac u ku**u.. Izgleda na svim peticama odlazi redovno.. Kod mene trza samo kad pustam kvacilo i krecem, ne osjetim nikakve druge simptome..
Sta je najgore sto se moze desiti ako zamajac pukne u voznji...
BTW
Provjeravao sam, u ovlastenom traze 1700 Km za popravak, a u (ne)ovalastenom 1000 .. Ima neki tip na ulazu u Srebrenik, svi kazu da odlicno radi..
Ja ako budem mjenjao, cisto sumnjam da cu u ovlasteni, velika je usteda ovako...
MrShadow je napisao(la):Kod mene je isto zamajac u ku**u.. Izgleda na svim peticama odlazi redovno.. Kod mene trza samo kad pustam kvacilo i krecem, ne osjetim nikakve druge simptome..
Sta je najgore sto se moze desiti ako zamajac pukne u voznji...
BTW
Provjeravao sam, u ovlastenom traze 1700 Km za popravak, a u (ne)ovalastenom 1000 .. Ima neki tip na ulazu u Srebrenik, svi kazu da odlicno radi..
Ja ako budem mjenjao, cisto sumnjam da cu u ovlasteni, velika je usteda ovako...
MrShadow je napisao(la):@FastDriver... Br je: +38735644893.. Autoservis Muminovic..
Za ovog covjeka sam cuo mnogo puta, u pozitivnom kontekstu naravno, odrzava tip sva nova vozila, imam prijatelja koji E klasu kod njega odrzava godinama.. Vidi se da je stari majstor i da zna o cemu prica..
Vjerujem da ima i neko s ovog foruma ko zna o kome se radi.
Lexillium je napisao(la):850 KM u Sarajevu zamajac,lamela druk lezaj i sve ostalo sto ide uz to sa zamjenom