Član
Potpis tako je sa svime sijalice rok trajanja 1000sati.sad se auta prave da traju 3-5 godina i to je toRS TURBO je napisao(la):Sve je to napravljeno da bi se zaradile pare i zato su nova auta smece zivo, sve je pravljeno da se mijenja i da ne moze da traje, od zamajaca, dizni, turbina, tandem pumpi, trapova, onda dodavaju kojekakva ramena i kugle nepotrebne na trapove i izmisljaju neke trapove da bi i to odlazilo i da bi se imalo sta mijenjati i masno naplatiti. U poredjenju sa starim autima koja su pravljena da idu i prelaze kilometre ova nova su pravljena da nista ne mozes sam, pod sam mislim neko ko imalo zna oko auta a nema garaze, da uradi nego mora u servis da ga oderu. Pa VW na passatu 5+ je cak zadnje sijalice napravio da ne pasu obicne ove nego onaj pipak pomakao malo i tu istu sijalicu naplacivaju 5km, bezobrazluk zivi, a obicna takva ista samo jedan pipak nije na istom mijestu kosta pola marke (ista snaga sijalica i sve). I ljudi se snasli otlinu onaj pipak na obicnoj sijalici i ubace je i cak duze traje od ove njihove ORIGINALNE Bosanac sve napravi i prepravi :lol: