Član
Nek nam je Bog na pomoći kad vidim koliko ljudi hvali ovaj poduhvat...
Jest , ali ko bi to jos uradio iskreno od njih ?
Nek nam je Bog na pomoći kad vidim koliko ljudi hvali ovaj poduhvat...
Pa eto kad si tako pametan sto ti ne ubacis, ti mislis samo struju raskopcaj prikopcaj i to je to ahahaha lud si mi maloSta vam je, ljudi, jel' to fakat kontate da je bilo mudro slovo ubaciti obicni dizel u peticu golfa, sta vaam je
Pa ima li sta jednostavnije od toga da pocupas skoro pa svu struju, abs, klimu i ubacis motor kome trebaju 3 zice da pali i vozi. Ovo auto je sad bukvalno samo za otpad, a i tu se ne bi moglo mnogo iskoristiti, posto je sve na ovom golfu manje vise onesposobljeno.
Eto kad mislis da je p***** dim ubaciti tako jednostavno motorpa sto bi ubacivo? hahahaha nidje veze
Hahahahaha, kakav lik, kao da niko od nas nikad motor nije prebacivao i prepakivao.Eto kad mislis da je p***** dim ubaciti tako jednostavno motor
Ja nisam nista rekao za vas ostale ali govorim ovome da nije to tako jednostavno kao sto on misliHahahahaha, kakav lik, kao da niko od nas nikad motor nije prebacivao i prepakivao.
Sta vam je, ljudi, jel' to fakat kontate da je bilo mudro slovo ubaciti obicni dizel u peticu golfa, sta vaam je
Pa ima li sta jednostavnije od toga da pocupas skoro pa svu struju, abs, klimu i ubacis motor kome trebaju 3 zice da pali i vozi. Ovo auto je sad bukvalno samo za otpad, a i tu se ne bi moglo mnogo iskoristiti, posto je sve na ovom golfu manje vise onesposobljeno.
Pa eto kad si tako pametan sto ti ne ubacis, ti mislis samo struju raskopcaj prikopcaj i to je to ahahaha lud si mi malo
Covjek zivi od mehanikeJa nisam nista rekao za vas ostale ali govorim ovome da nije to tako jednostavno kao sto on misli
u to možeš livat ložu niko neće posumnjat ahhahahhahahahha