darko13 je napisao(la):Znak ostaviš kako jest a masku u crno ili ništa ne diraj, ali vidjećemo ovu ps preradu sa farovima možda bude ležala neka druga kombinacija
bobom4Motion je napisao(la):darko13 je napisao(la):Znak ostaviš kako jest a masku u crno ili ništa ne diraj, ali vidjećemo ovu ps preradu sa farovima možda bude ležala neka druga kombinacija
a vidio sam kod ovog jednog momka isto bijela boja samo kod njega je audi a3 i sve je matirao, abila maska komplet hrom i super izgleda tako da sam i ja kontao da odradim tako jer nemam nista na autu hrom vise osim ta dva znaka i malo me nerviraju iskreno
thefukara je napisao(la):al' si ga ps-ov'o, svaka čast
(ja i dalje navijam za to da se znak ne dira. )
evo ga spusten,tamni farovi i mat crna maska.bobom4Motion je napisao(la):thefukara je napisao(la):al' si ga ps-ov'o, svaka čast
pa i ja nesro sad razmisljma dal da to radim ili da ostavim samo znak ili da ne diram nista u trilemi sam:lol:
dewillrock je napisao(la):evo ga spusten,tamni farovi i mat crna maska.bobom4Motion je napisao(la):thefukara je napisao(la):al' si ga ps-ov'o, svaka čast
pa i ja nesro sad razmisljma dal da to radim ili da ostavim samo znak ili da ne diram nista u trilemi sam:lol:
hehe hvala duze
bobom4Motion je napisao(la):dewillrock je napisao(la):evo ga spusten,tamni farovi i mat crna maska.bobom4Motion je napisao(la):thefukara je napisao(la):al' si ga ps-ov'o, svaka čast
hehe hvala duze
hvala drug za ovo al ipak mislim da cu ostaviti znak a masku u mat, a sta bi sa zadnjim znakom pihh najbolje da ga skinem i masku bez znaka i to bi bilo to