Pozdrav vozim golf 4 1,9 tdi 2003 74kw presao 212000 e desava mi se da ujutro upalim noramlno auto iz prve i auto poslije toga nevozam da bi ga poslije sat vremena pokusao da upalim auto vergal nekih 10 sekundi i upali poslije toga pali bez problema i auto dok je vruce pali iz prve na autu je urađeno zamjenjeni svi filteri i ulje, grijaci i akumulator stavito novo isao sam na dijagnostiku i pokazala je dvije greske prva kao da nekad ostane otvorita klapna na egr ventilu i druga da neradi senzor temperature goriva. Da bi majstor kod kojeg sam bio sumnjao da radi to zbog ove prve greske kao da ta klapna zeza on je nju iskljucio i rekao mi da vozam 7 dana da vidimo jel do toga da bi meni auto ponovo verglalo dok je to bilo iskljuceno da bi ja nju uzeo i skopcao al prije nego sto sam je skopcao rastavio sam je i imao sta vidjeti prljavstine mnogo da bi ja par puta stisnuo klapnu i znala je ostati od 5 pritskanja ostane 1 put kad sam je ocistio nije vise ostajala radila je super. Al mi auto ima iste simptome a to je da vergla jedino jos nisam zamjenio taj senzor temperature goriva i da napomenem auto nedimi vuce super ako je neko ima problem nek napise sta je bio bi mu zahvalan pozdrav