to sam planirao jer sam uradio u photosopu da vidim kako bi bilo i svidjelo mi se pravo evo slikaduurma je napisao(la):stavi crnu masku bez znaka da se bolje uklopi sa crnim krovom
BMW-GTI je napisao(la):Golf je super, lepe mu felne...ali ono sto me najvise privuklo, naziv teme: Golf 4 moj :lol:
brate nase puteve kod nas je puno i 17 jr ja fakat sa uatom lutam svugdje po planinama do neznam gdje cim budu uslovi kako treba abd se nadamo 20" ako bude se moglo stavljamoolensoner je napisao(la):Odlicno mu stoje te 19-ke, steta sto ih neces zadrzati...
s line 17" nisu na prodaju samo ove 18 i 19 sa 8 audija normala !! to je tolov2xlr8 je napisao(la):fine felgice,posto su te replike s line felgi?
Edy je napisao(la):
joj neznam fakat profil bgm al vozio sam dan jedan nisat nepara samo neznam akd vise osoba sjedne sta bi bilo sigurno problema nezz al nisam kupio ovo na 17" ostaje ipak jer sam najzadovoljni na tome....nesobrzi je napisao(la):Edy je napisao(la):
pozz prevelike su mu 19 koji je profil tih 19 mislim da neodgovara za golfa 4,ali dobro stoje sve u svemu lijep golf puno srece