Član
šteta bi bilo kemijat sa motorom kad se iz ovoga može izvuć solidna snaga bolje da stoji tvornički kako jest pozz sretno dalje
Molim,o cem pricas..:icon_question:GOLFVR6 je napisao(la):Jos da nisi kopirao post sa VWCC-a bilo bi dobro, malo ljudi ovde pozna Drake-a:icon_smile:
Hvala svima..abdulmalik je napisao(la):moj je bio iste boje pa sam promjenio u crno-bijelu,al moram priznati da mi zelena pomalo nedostaje:icon_sad:
uzivaj care i sretno u pimpanju
nisi promasio,jer je boja odlicna.ja nisam pozalio sato sam promjenio,al et malo mi nedostaje.slazem se da je VELIKI problem oko izbora boje kada lakiras auto:lol:LazoZg je napisao(la):Hvala svima..abdulmalik je napisao(la):moj je bio iste boje pa sam promjenio u crno-bijelu,al moram priznati da mi zelena pomalo nedostaje:icon_sad:
uzivaj care i sretno u pimpanju
Eeee vidis i ja kad sam ga lakirao prije par mj.sam imao problema oko izbora boje.Tolko sam htjeo neku totalno drugu al sam se bojao da ce mi mas OVA faliti.. i zato sam se odlucio za samo 2 nijanse tamniju sa puno zelenih i plavih perli.Znaci dobro sam odlucio..:icon_smile: