Član
Naime drugar mi ima golf 2 GTD ,sve standard ,a i ja imam TD i neku noc odlucili da oprobamo snage :lol: cisto onako eto ono rasprava koji od turbaka ide bolje i stanemo na crtu ,pravac je dug neka 2 kilometra ,i zaista moj TD je isao bolje i to od samoga starta ,na krajnjoj mozda brzini moj je brzi 10 km/h vise ali zato mnogo zivlji ,i bas danas bio je jedan tu covjek sa nama koji je davno imao Golfa i mi mu to ispricamo i pokazali mu oba motora i veli on da je u mog Golfa pojacano gorivo na Bosch pumpi do kraja ono bas se vidi saraf skroz unutra,dok je kod ovog frendovog kako da kazem duzi saraf dosta,i ima kao neka prepreka na njemu kao da je "zapecacena" kod mene toga nema uopste:icon_eek: ......I ja sam vozio tog njegovog golfa u njeg tacno se osjeti da je slabiji od mog,i na leru npr kada rade ovaj moj ima nekako dosta "ubrzaniji" rad motora..
.....Moj mnogo vise dimi,u njega nema skoro nikako dima kada stisnemo .......Najvise sto je on vozio svog golfa je 165 km/h,ja svog 175 km/h (AKO JE VJEROVATI SATU) ......Uostalom to me ne zanima toliko,koliko me interesuje to pojacavanje na Bosch pumpi ,zanima me ako je moj pojacavan koliko ima KS pojacan u odnosu na tog standardnog ,a standardni je 51 KW .........Eto hvala vam puno ako ste imali strpljenja da procitate temu do kraja,nadam se da nisam dosadan,jer samo trazim info a nadam se da ovdje ima vas koji dosta znate oko toga............Hvala unaprijed na odgovorima
.....Moj mnogo vise dimi,u njega nema skoro nikako dima kada stisnemo .......Najvise sto je on vozio svog golfa je 165 km/h,ja svog 175 km/h (AKO JE VJEROVATI SATU) ......Uostalom to me ne zanima toliko,koliko me interesuje to pojacavanje na Bosch pumpi ,zanima me ako je moj pojacavan koliko ima KS pojacan u odnosu na tog standardnog ,a standardni je 51 KW .........Eto hvala vam puno ako ste imali strpljenja da procitate temu do kraja,nadam se da nisam dosadan,jer samo trazim info a nadam se da ovdje ima vas koji dosta znate oko toga............Hvala unaprijed na odgovorima