Član
RE: Golf 2 GTI
Ja mislim da je do sada 50 ljudi pitalo za ove retrovizore :icon_smile:
Ja mislim da je do sada 50 ljudi pitalo za ove retrovizore :icon_smile:
GTI FAN je napisao(la):16ke,15 ke su premale za moj ukusCoxi TD je napisao(la):super golf...
samo mi kazi dimenzije felni??:icon_biggrin:
7,5 J ET 25 gume su malo veceg profila posto se svugdje zavlacim sa njim :icon_biggrin: 205/50/16.Coxi TD je napisao(la):GTI FAN je napisao(la):16ke,15 ke su premale za moj ukusCoxi TD je napisao(la):super golf...
samo mi kazi dimenzije felni??:icon_biggrin:
a kazi mi sirinu i ET ?
:icon_biggrin:
He he,ma ja sam ti Andele vise vozac nego styler sto neki kazu,na ovim gumama se super ponasa i klancas s njim gdje hoces,15ke nebi, kontao sam staviti neke 16ke jotare bas na 45 profilu ali kad na tome jednom prodjes relaciju Svitava-Neum predomislis se,mozda nekad ali samo 16ke dolaze u obzir.Prije sam imao golfa strugala ralica po cesti,pazi na svaki nabor i vise mi je dopizdilo,ovo mi je neki omjer izgleda i vozljivosti idealan a i nisam vise neki bas ljubitelj zakovanih auta kao prije.Spustanje mi nije problem na gewindama je .AnDel je napisao(la):visoke su to gume stavi 45 profil, ili 195-45...et sto manji , jota sto vise
mogu i 15ke ali onda spustanje obavezno
p.s. ovaj gti je jeben ko ruska sobarica
wade je napisao(la):vidio golfa u srijedu kad sam bio dole,prvo u garaži a kasnije i u vožnji.fin pravo.vidio i zelenu dvicu na pumpi,moćna je pravo.nisam se mog'o javiti,ovo moje go*no od telefona crklo,a od prijatelja nijedan nema internet na mobitelu pa nisam mogao broj da ti nađem,a zaboravio dok sam bio kući.uglavnom,drugi put zovem.
Hvala Miso,puno sam vozackog vremena provodio u kombiju tako da sam navikao stalno gledati u retrovizore pa mi je bila prava robija naviknuti se na ove male ali sad su mi ok.Misoo TDI je napisao(la):Golf je do jaja Sve pohvale,retrovizori su drama
Hvala,a pjesma je :lol: ,a naj jaci komentar ispodG2_1.6B je napisao(la):http://www.youtube.com/watch?v=jZ0CoKVT5jQ&NR=1 :lol::lol:
Dobar Golf druze !