Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Nije me bilo nekoliko dana na stranici i vidim da vas se mnogo javilo pa ću redom da odgovaram. Za početak hvala vam mnogo na podršci.
Iskreno nekada prije ovog auta sam imao golfa dvojku lijepo urađenog i bila je uska karambolka na njemu a autic je bio lutka (u prilogu slike nakon burazove trke u uskim ulicama grada tuzle). Nisam zaljubljenik duboke karambolke valjda zato što ko god radi auto stavlčja duboku karambolku pragove i tako počinje. Ovo je ono što je izvorno došlo na njemu i odlučio sam da ostane u izvornom izdanju ali ipak da bude lijep. Nadam se da ću uspjeti u tome. Neko me pitao za felge neznam koja je šifra boje mogu pitati a radovi na felgama mene su koštli 160 KM. Sve zavisi u kakvom su stanju felge. Slika enterijera nemam za sada ali kad ga sklopim bit će Uglavnom unutrašnjost je crna koža i tabla od dvojke osvijetljena u crvenoj boji. Evo jos slika radova...
Evo mene opet
Neko me pitao da li ga radim kod Age. Ne radim ga tamo, na farbanju je u Inter Autu.
Neko me pitao za felge. Felge su MOMO i nisu serijske.I ja sam se odlucio da ih uradim jer su pravo rijetke a dobro mu stoje. Bilo je nekih kombinacija u igri da se uzmu druge ali nisu stojale kao ove pa sam odustao.
Svakako hvala vam na podrsci i sugestijama. Lijepo je cuti misljenja jer radovi su u toku i svaka ideja je dobro dosla.
Eh drugari vidim niko nista ne komentarise doduse nije bilo sta za komentarisati Ali sada kada je auto ofarbano interesuje me vase misljenje Evo nekoliko fotki radova u zadnjih par dana