wade je napisao(la):Amire Stane je.Ima kod mene jedan u obitelji,samo što je 2004-p godište,115 ks.kad je tek auto kupljeno bilo je nekih problema sa diznama,ali to je riješeno i od tada apsolutno nikakvih kvarova nema.auto fino ide,potrošnja solidna.Vozam ga ja često po gradu pa ako te kad vidim zvati ću te da vidiš šta i kako
AmiR_90 je napisao(la):wade je napisao(la):Amire Stane je.Ima kod mene jedan u obitelji,samo što je 2004-p godište,115 ks.kad je tek auto kupljeno bilo je nekih problema sa diznama,ali to je riješeno i od tada apsolutno nikakvih kvarova nema.auto fino ide,potrošnja solidna.Vozam ga ja često po gradu pa ako te kad vidim zvati ću te da vidiš šta i kako
ok brate, a cuo sam za problem sa diznama i kazu jos od mana je zamajac, ali ne gledam ja ovo sebi, ovo me jaran zamolio da se malo raspitam
hehe ma kod mene samo moze doc u obzir astra GTC, a do tad ovu moram cuvatwade je napisao(la):AmiR_90 je napisao(la):wade je napisao(la):Amire Stane je.Ima kod mene jedan u obitelji,samo što je 2004-p godište,115 ks.kad je tek auto kupljeno bilo je nekih problema sa diznama,ali to je riješeno i od tada apsolutno nikakvih kvarova nema.auto fino ide,potrošnja solidna.Vozam ga ja često po gradu pa ako te kad vidim zvati ću te da vidiš šta i kako
ok brate, a cuo sam za problem sa diznama i kazu jos od mana je zamajac, ali ne gledam ja ovo sebi, ovo me jaran zamolio da se malo raspitam
i ja rekoh,već sam se prep'o bio da ćeš na Forda preći