Fiat Punto 1.9 JTD

Fiat Punto 1.9 JTD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ocu,felme su next :D:D

a sto se znaka tice,sto znam mozda bi bolje bilo,ali bi mozda na ovu moju boju slabije ispalo, meni se cini da hauba bez znaka lezi samo jacim bojama od ove :D:D

sad slijedi zatamnjivanje i povezivanje bocnih stakala crnom tapetom :D

Uploaded with ImageShack.us

evo opet slike da se ne zagube jer je nova stranica :)

Član
moja zamjerka su ove lajsne na zadnjoj karambolci, trebao si to u boju auta odradit, ostalo mi je sasvim ok, fino izgleda puntac;)

Član
Lijepo se cakli, po meni nisi trebao ovo male proreze na prednjoj karambolci u plavo, vec ih ostaviti crne kako su i bili.

Član
Odlicno ispalo, prednji branik mi se posebno svidja;) A jesi treba skinuti znak, bilo bi jos bolje...

malo mi je zao sto nisam i zadnju lajsnu na branik ofarbao u boju auta,ali nije puno dosta sam zadovoljan kakav je sad :cool:

a sto se lajsni ispod farova tice,ne svidjaju mi se kad su crni,dosadni su jer ih svak ima u toj boji,a jos je moja boja presvijetla pa izgleda ruzno sa crnim lajsnama :D

ova moja boja je ipak neobicna i trazi neobicne kombinacije :D:D:D

a znak sam mislio da maknem al nisam,drug ce mi iz Italije poslat Abarth znak, a i kad bi ga micao,izvario bi udubljenje ,nebi ga kitovao da ispuca :D

Član
odlicnoi brate svaka cast na dosad odradjenom s obzirom kakav je bio,,,samo nastavi i pucaj svoj fazon,,,a imam malu zamjerku sto se tice motora i toga,ja sam imao isto punta jtd samo noviji model 2004 isto 63kw i bio je 100% najbrzi u sarajevu sto se tice jtd-a(osim chip-tuninga)tako da sumnjam to sto govoris od 100 do 150,,,al sve u svemu odlicno je samo nastavi,sretno
;))))

ma ide Punto JTD ko blesav i poteze ko lud,uz brdo ide ko po ravnome skoro :cool:

a sto se potrosnje na ovoga Punta tice,nije mi jasna ispada da ne trosi ni 5 litara na 100 kilometara :D:D sjajna potrosnja :D

Član
Zoranic MNE je napisao(la):
ma ide Punto JTD ko blesav i poteze ko lud,uz brdo ide ko po ravnome skoro :cool:

a sto se potrosnje na ovoga Punta tice,nije mi jasna ispada da ne trosi ni 5 litara na 100 kilometara :D:D sjajna potrosnja :D

ma brate znam ja da on poteze a i potrosi vjeruj mi ispod 6 sumnjam kod mene je 8 trosio al zato je i pichio!:)))

mozda nekih ne punih 7 da potrosi kad se bas ono ubija od voznje,8 ne moze provjereno :cool:

mora da je zato sto si ti iz Sarajeva pa imate onih brda i toga dosta,ma da i mi Crnogorci imamo brda :D:D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.