punisher je napisao(la):koliko je cijena oko prilike 1.8t motora, sa mjenjacem, turbinom, sa svim ??
tepSIJA je napisao(la):tibor... ja ti zavrsim motor 4 klipa, kovano, turbo, grana, usis, izduv, elektronika, getriba, ugradnja, ojacavanje, podesavanje... na oko 350-400 KS... slozimo ti 2 mape .. jednu 250 KS za svaki dan drugu na 350-400 KS za staze...
spominjes neke cifre 7hiljada ,to bih se dalo sredit za 3000 EUR sve mozda
tepSIJA je napisao(la):tibor... ja ti zavrsim motor 4 klipa, kovano, turbo, grana, usis, izduv, elektronika, getriba, ugradnja, ojacavanje, podesavanje... na oko 350-400 KS... slozimo ti 2 mape .. jednu 250 KS za svaki dan drugu na 350-400 KS za staze...
JD. je napisao(la):tepSIJA je napisao(la):tibor... ja ti zavrsim motor 4 klipa, kovano, turbo, grana, usis, izduv, elektronika, getriba, ugradnja, ojacavanje, podesavanje... na oko 350-400 KS... slozimo ti 2 mape .. jednu 250 KS za svaki dan drugu na 350-400 KS za staze...
a kako ce zakocit tih 400 ks za tih 3000 eur ?
tibor987 je napisao(la):Postoji brembo kit za fabiju
pensa je napisao(la):Sad se tu još jedno zanimljivo pitanje povlači.
Koliko se može izvuć iz VR6 motora za istih 3000 eura ?
JD. je napisao(la):tibor987 je napisao(la):Postoji brembo kit za fabiju
naravno, al sa tolikim parama i sto si dosad ulozio tj koliko ti Fabia vrijedi mozes uzeti Golfa V GTI polovnog
ja recimo ne bi, i ja bi uvijek sa tim nekim parama pravio nesto svoje unikatno al ovo gore ce ti onda svako reci...