JD. je napisao(la):haha joj sto pretjerujete odmah, covjek samo pita moze li stati VR6 a vi vec pricate o turbu na tom VR6 ili tuniraju 1.8T ... pa covjeku za to treba onda 5000 eur...
Schumi je napisao(la):JD. je napisao(la):haha joj sto pretjerujete odmah, covjek samo pita moze li stati VR6 a vi vec pricate o turbu na tom VR6 ili tuniraju 1.8T ... pa covjeku za to treba onda 5000 eur...
To sam i ja pokušao reći..
Hajde ti fino Tibore reci koliko bi otprilike imao para za tu investiciju pa nek onda ljudi pišu,ili ni ne misliš ubacivati nego nas zaj*aješ da trošimo tastature :lol:
@tepsija razumijem ja šta ti govoriš,VR6 je stariji i veći motor,i ne može parirati novijem i manjem turbaku poput 1.8T koji se pokazao kao odličan motor,ali džaba ako se nema para za njega,jedino da nagovorimo Tibora da ne jede i ne pije i ostavlja pare u kasicu prasicu
:icon_question::icon_question::icon_rolleyes:Darth je napisao(la):najtuznije sto niko od vas savjetnika nikad u zivotu nije vozio ispravan vr..glasni ste u davanju nekih savjeta to vidim..:icon_sad:
GreenDevil je napisao(la):moj prijedlog je 1.4GT sa 170ks ja mislim i rahat si, ne moras cak ni papire mijenjat :lol::lol::lol::lol:
MTR je napisao(la):Jesi razmisljao o tome da prodas svoju , nabacis nesto parica spicis do Njemacke i uzmes vec fabricki dobru 1,9 TDI RS