Mrva je napisao(la):Tabla iz jednog dijela, motor, oprema pa ista moja samo druga boja
Puno srece
enesss je napisao(la):dosta lijepo izgleda druze , a polovno kao polovno ima svojih sitnica koje se rjesavaju ali to ces ti vec lako , neka bude bora sa srecom , da se navozas kao lud bez ulaganja , i sretno u radovima i planovima druze
soffa je napisao(la):super auto uvjek sam bio za boru ako budem sebi uzimao sta....
elvis_h je napisao(la):nesto mi poznata ova Bora :lol::lol: , nek je sa srecom i drago mi je da se nisi pokajao oko kupovine....
DDaarriioo je napisao(la):Opaaa... svaka cast druze....
nek je sa srecom nova vozilica... auto super izgleda, al ise nadam da ces je jos uljepsati...
imas li kakvih planova?:icon_smile:
Hvala puno drug!deez je napisao(la):Auto je odlican, generalno, jako puno volim Bore. Meni se upravo dopada enterijer, ta sedista za koja planiras presvlake su jedan od aduta tvog automobila, ovakva sedista su 5 puta udobnija od ostalih modela, presvlake jesu tvoj plan i odluka ali bojim se da ces se razocarati nakon ugradnje koja nece bas biti povoljna. Alu detalji na vratima i centralnoj konzoli su bas upecatljivi, ja sam nedavno kupio isti set samo cekam toplije vreme da rasarafam golfa.
Auto ima neverovatnih potencijala, samo malo je potrebno da bude unikat, pogotovo u ovoj boji.
Hvala kolega! A za felgice cemo jos vidjeti!reljascirocco je napisao(la):Sretno sa borom , i nabaci neke alu felgice na nju
superman je napisao(la):ooo cestitam komsija, ja tek sad vidjeh...super bora djasvi mi se nek je sa srecom :icon_smile: