Član
meni je najgore da ovi sto postavljaju ovakve klipove najvise pametuju a i sami su isti
Nema nikakave u prvu si.Drug moj ja koliko sam cuo taj decko je kroz grad vozio 100+ i prolazio kroz crveno? Kakve to veze ima sa ovim sto vozi astru van grada?
I da za to pucanje guma, bas mi rodjaku prije mjesec dana na megane coupe 2010 godina pukla guma na autoputu na 130, auto se pomjerio nije iz svoje trake
Nemoj povezivati moj post sa stubovima i ko zna sa čim, ja to nisam rekao. Ako si pratio ovu temu vidio si da sam prije par postova rekao da nikoga ni prst ne zaboli i da nikome ne želim zlo tako da te molim da se suzdržiš od takvih komentara. A komentar o super spremnom autu možeš okačiti mačku o rep, pri tim brzinama nemaš apsolutno kontrole niti garancije da neće nešto poći po zlu.Ali kakve veze ima sad ovaj post sa gasanjem ove Astre i nama ??!
Ljudi moji, ovo je bilo poslije ponoći, kada nema nikoga , vozilo se u super spremnom autu, sa svim novim dijelovima na njemu, bio je pusti pravac !!!
Vi ste toliko negativni, da samo govorite da bi se zabio u stub,bankinu , udario u nekoga... Bože sačuvaj znači koliko ste negativni... Fuj ...
Ljudi jel samo meni nelogicno sto je on vozio 240km/h na putu gdje je ogranicenje 80km/h ili ima jos neko
Evo vam jpar slika, svjezih od maloprije, pa opet gasajte i govorite kako ste sigurni od belaja u novijim autima i kako je to OK...
BTW.
Zelim ucesnicima u ovoj nesreci brz oporavak i da nemaju posljedica...
Moras i ti nabaviti bolji auto pa probati to, onda ces se i ti sloziti sa nama
Sta je nelogicno u tome sto je vozio 240?
Kakve to veze ima sa logikom?