Član
Tesko je biti pametan,svako ima svoje misljenje.
Mozemo se mi zezati,provocirati jedni druge,svi imamo svoja neka misljenja.U ovakvim situacijama,i jedna i druga strana su upravu.Zasto ?
Nisam gledao video,znam da je auto spremno,ako ga vec digao 240 u nekim ''normalnim'' uslovima,to je vjerovatno sigurnije od idiota s kadetima 13skama bez kocnica kad gasiraju u centru grada do 120 130....
Poenta...,nije to toliko za osudu al opet ima neku svoju losu stranu,Svako donekle moze upravljati svojom sudbinom...kad se desi sranje,tad je kasno...
Ja za sebe kazem,jos se ne mogu smiriti,imam nekad ispade gadne al kako sam stariji,pazim kad gasam da nije niko sa mnom u autu,da su kasni sati i da je magistrala neka ili ne naseljeno mjesto.Po gradu volim isto potegnut al to je prva druga cisto onako za dusu i nema nekog woow rizika...
Sve sto radimo je realno lose ali na neki nacin se bar mozemo potruditi da sve to dovedemo na neki ''sigurniji'' nivo...bar ja tako gledam na te stvari.
nhf
E sto ga slaga prekljuce pored mene, pored bluza prodje, druga udara u blokadu i neces da pustis i onda kad si pustio gas pocese iskre iz auspuha ici a tamo ljudi koliko hoces bilo a uska ulica je li ti sebe lazes ili nas hahaahhaah