Diamant srebrna octavia by hakkler

Diamant srebrna octavia by hakkler

Član
M A R E X je napisao(la):
Zenicu se kad sredim auto...hahaha xD
Imaš još dosta onda za uradit ili si pri kraju ? :D

@ technoGeek : nije ona zahtjevna i dosta je škrta prema sebi al stalno "jamra" da ovo treće dijete na ketačima je najskupljije :icon_biggrin:

btw. servis je blizu...("kakav sad opet servis"?!!...pa bil si več ove godine!!) :D

Inače ona je bila više zagrijana za fabiju... al nas je 4 ..pa puta još stvari..ipak je limuzina više za familiju (btw. kad sam uzimal Fabia 1.9 TDI PD je bila samo soma ojra jeftinija od Octavije TDI)
Osim toga u Fabiji si nebi mogel dofurat doma troja vrata sa štokovima :icon_smile:
 
Član
kakva fabija za porodice... "omladina" se u njoj lomi :lol: a 1.9 tdi nove su bile pa i precijenjene kod nas...
 
off: a morate u saobracajnu upisivati da ste stavili vece gume, odnosno felge i tako to sve, upisivat ? hmm. kod nas i na gusjenicama mozes vozit. samo je bitno da postujes neke druge glupe nepotrebne zakone. a i kod vas ima nekih suvisnih, jel jos uvjek na snazi ono da mladi vozaci smiju samo automobile odredjene snage voziti ? glupost.
a skodilak je odlican, svaka ti cast na trudu, i pristupu svom automobilu. felge su sjele tip top. da je malo samo spustis ... sretno u nastavku radova, i cuvaj tu ljepoticu. akoBogda i superb-u zaradis pa je tako njegujes.
 
Član
odlicno izgleda sada, ja bi jos farbao lajsne i spustio, i to je to :) eventualno stakla malo zatamnit da dobije na dinamici
 
Član
Hvala ekipa:cool:

octavian je napisao(la):
off: a morate u saobracajnu upisivati da ste stavili vece gume, odnosno felge i tako to sve, upisivat ? hmm. kod nas i na gusjenicama mozes vozit. samo je bitno da postujes neke druge glupe nepotrebne zakone. a i kod vas ima nekih suvisnih, jel jos uvjek na snazi ono da mladi vozaci smiju samo automobile odredjene snage voziti ? glupost.
a skodilak je odlican, svaka ti cast na trudu, i pristupu svom automobilu. felge su sjele tip top. da je malo samo spustis ... sretno u nastavku radova, i cuvaj tu ljepoticu. akoBogda i superb-u zaradis pa je tako njegujes.
Gle ...u zadnje vrijeme i murja i stanice za tehnički pregled gledaju i paze na svaku sitnicu.(iako još naravno ima onih gdje sa 100,200kuna priloženih u prometnoj prolaziš)
Čak se na kraju tehničkog pregleda na regi auto obavezno slika.Mislim da je to ok.
Uz poplavu tih kvazi čajna jeftilen xenona i stavljanja u halogene farove..pa svijetle svugdje samo ne tamo gdje bi trebalo te smetaju svima (čast izuzecima al takvih je jako,jako malo),pa do svapanja motora s 1.,2 na čipani 1.8 turbo a kočnice i ovjes su ostale iste :icon_eek:..mislim da je to u redu jer svaki takav na cesti predstavlja potencijalnu opasnost za sebe a kamoli ne za druge. Mislim stojim na semaforu s obitelji a lik doletava iza mene sa dinar i pol (150km/h ko ne zna:D) a na autu ima 4 čelestonke a od brenzi mu radi samo zadnji lijevi doboš i to još AKO nije vlaga ušla u njega...i ja si mislim hoće li ili neče stat...ili ovi indijanci s xenonima koji su inače u svakom četvrtom autu tak porihtani da skidaju i osvjetljavaju krošnje drveta a ne tam gdje bi trebalo da svijetle.(ima OK..al takvi su rijetki) ili leča ili ništ,Sva sreća da philips extreme na blicu je još uvjek dovoljan argument za takve indijance :D.
Nisam protivnik tuninga..dapače...al za takve koji se voze po cesti sa neadekvatnim kočnicama ili xenonima nije mjesto u regularnom prometu.Ima street race,drag i slični eventi pa peri tam koliko hočeš.
Super mi je kaj imate onu pistu kod Mostara di se možete nač i malo izdivljat kak treba.
Ovo za zakon o mladim vozačima..je na razmatranju..ne znam baš.. ne pratim pošto nisam baš " mlad" vozač :D i imam več puno km iza mene...

Kaj se tiče škodilaka..nije ostalo još puno na listi želja. Sad ganjam zadnji spojler od Octavie RS mk1 i onda 2 spulje za auspuh ..nešto kao G4 gti.
Farbanje lajsni će doć..al na proljeće..previše je vlage sad u zraku.
Kaj se tiče spuštanja..iako nisam pobornik toga radi ležečih koji ima pun k. a i tu i tam se moram penjat na visok rinzol...hm..doči će i to na red.Još imam premalo km (sad će 55555 za neki dan) pa sam mislio odmah ukomponirat i uz sportske amortizere i adekvatne opruge. Unutra je u planu sjest neka 2 din multimedija uz uvjet da uz navi ima i DTV.Al za to imam vremena do svjetskog nogometnog prvenstva :icon_twisted: Nešto ala Pioneer ili eventualno Zenec.
I još bi se tu dalo puno nabrojat al ovo su neke osnove :icon_smile:

Ak se dođe do ne znam kakvih para sigurno ne bi uzeo Superba...pila je mrak..komforna,brza..ma sve 5 al nekak predirektorska...Pao bi jedan FLRS Octavian i to bi bilo to. Al onda ne bi bilo nikakve draži u pisanju sređivanju,isprobavanju i opčenito izmjeni isustava i mišljenja tu na forumu jer bi auto bio finalni proizvod i nemaš kaj šarafit po njemu.
Ono krasan je ...i to je TO.



makar koliko imam remena u zadnje vrijeme a i kreme za ruke..baš bi i neki doborodošao takav ...Krasan :lol:
 
Član
heh..da i ja nekaj osvojim gratis (u shoping centru slučajnim odabirom zazvonilo zvomo):icon_biggrin:

ugl. zgodna igračka za pregled pritiska u gumama.
Digitalni mjerač pritiska u gumama s mogučnošću mjerenja: BAR,PSI,kpA,KG/cm2 i funkcijom memoriranja od cca 5 sek. + automatski se onda gasi.
Za jednog "kineza" prilično je precizan.Isprobano na pumpi koja ne laže o pritisku u gumama.
2,2 na pumpi je 2,18 na digitalcu.



i to nije sve :D

danas mala u gradu okrenula sve "petake" :icon_biggrin:


idemo dalje....:cool:
 
Član
Malo se radilo:
stavljeni nastavci spulja/auspuha :icon_biggrin:

DSC01489.jpg




bila je opcija da se reže zadnji branik, stave nastavci s večim fi..al ipak sam se odlučio bez toga. Možda malo (po meni) previše strše van..al to je radi preporuke majstora.. radi zagrijavanja da nisu previše blizu branika. :D
 
Član
Nije tajna. 250 hrk s ugradnjom (varenjem i farbanjem-špricanjem)

Vjerojatno bi "spulje" s večim fi bolje legle ail onda bi trebalo zarezat branik i to ukomponirat+ dosta nadoplatit. Ove su mi nekako taman..bez rezanja.

Možda malo previše van..al to je da mi se "guza" ne rastopi :D
 
Član
Fino legli ovi nastavci, nekako mi je monoto zadnji dio bez ispuha, jesul ovo oem nastavci ili custom.
 
Član
custom..orginali ni ne idu..tj idu..al onda treba i zadnji branik od vRS-a. Ili ovaj zarezat..a to je več malo drugačija cifra tj cijena. S još jednom nulom iza ove postoječe...možda malo manje.
Meni preskupo.
 
Top