evo da napišem koju..bio u ovlaštenom na kontrolnom servisnom pregledu za 1 kunu
..u sklopu akcije od Škode "mjesec sigurnosti".
inače ti pregledi su malo smiješni koje preglede točaka nude..a opet za koju paru to i rade nije puno.
Ovaj je bio interesantan jer u sklopu provjere signalizacije..i ostalih po meni smiješnih provjera tlaka u gumama itd.(nekima je i to svemir) bila je provjera..kočnica,temperature kočione tekučine,stanje amortizera i stanje akumulatora.
čak su ga i u zrak digli (za tu lovu) i gledali selene..tj. jer imaju lufta kotači..
ugl. moje nove zadnje pakne sa relativno novim zimmermanovim paknama su na valjcima imale bolji rezultat od O2FL prednjih diskova
daleko mlađe koja je bila prije moje na valjcima.
(2,3) O2 je imala 2,1 prednje a zadnje su joj bile jedva 1,4.
To me je inače najviše zanimalo pošto sam prije mjesec,dva promijenio pakne.
a prednja ATE kombinacija je bila još uvijek na nivou sa
3,5.
temperatura kočione tekučine odličnih 269c (oem je unutra)
amortizeri sa eibachom su još uvijek dobri (27,28 ) a najviše me zanimalo stanje akumulatora nakon 4.godine..radi puno hladnih startova tokom godina.
rezultat odličan malo iznad 50% pod opterečenjem onog njihovog uređaja..tako da i kad ovome dođe vrijeme za zamjenu..opet ću uzet
Exide premium !!
još da spomenem da čim je auto ušao u servis..prvo pitanje je bilo od jednog novog servisera..kojeg ne poznajem za razliku od drugih...
"To su felge od rsice?!" gdje ima to za nabavit??
dok je jedan kojeg duže znam:.."vidim spojler...di..šta kolko $?...šta još...i kako zamašnjak?
rekoh sve ok za sad..tu i tamo oće malo proklizit koji put..al ide..
i šta sad..da prodam ovakav auto? a tek okrenuo 95,5kkm
stalno vrtim po oglasnicima..za nešto eventualno mlađe..al jbg. treba puno za dodat..a s druge strane ne vjerujem da bi mogao naići na primjerak koji je u ovakvom stanju ko i moj. (a osma mu godina ide)
teramo dalje i igramo loto
mislim da dolazi samo novi u obzir ili malo rabljeni..a na takve je teško naići..za neku normalnu opremu i neku normalnu lovu