da je vrati u smislu da klikne na "undo" to nema sanseLexillium je napisao(la):Dobra tema...neko kaže da je moguće,neko kaze da nije moguće vraćanje kilometraze iz ECU? Konkretno kod VW-a ???
Šta je prava istina???
Mrva je napisao(la):da je vrati u smislu da klikne na "undo" to nema sanseLexillium je napisao(la):Dobra tema...neko kaže da je moguće,neko kaze da nije moguće vraćanje kilometraze iz ECU? Konkretno kod VW-a ???
Šta je prava istina???
jedino da upise ponovo stare kilometre ako ih zna uopste
Lexillium, tu si upravu.. km se zapisuju na dva razlicita mjesta. Dosta kineza je radilo na nacin da samo na tabli vrati km a u ecu ostane fabricki zapis. Za nove interfejse G4 ili recimo Bora su p...in dim. Samo je pitanje vremena, na nekoj tabli je potrebno do 15 min a na nekim do 45 min.Lexillium je napisao(la):Mislio sam na konkretno jedan slucaj kad sam bio prisutan,da na tabli jedna kilometraza,a u ECU (ABS???) druga kilometraza...Mrva je napisao(la):da je vrati u smislu da klikne na "undo" to nema sanseLexillium je napisao(la):Dobra tema...neko kaže da je moguće,neko kaze da nije moguće vraćanje kilometraze iz ECU? Konkretno kod VW-a ???
Šta je prava istina???
jedino da upise ponovo stare kilometre ako ih zna uopste
menjic je napisao(la):Taxiste bi zaboravio, a od firme trazio godisjni izvjestaj o radnim nalozima za vozace u kom precizno pise koliko je potroseno goriva i koliko dana vozeno i koliko kilometara predjeno.
Knjigovodje su gori nego serviseri !
Ako mi je u cilju uzeti 20 dobrih auta, a ako mi je u cilju uzeti 20 auta sa kojima cu zajebati 20 ljudi, onda ne bi nista ni gledao, nego bi platio ovom momku u bjeljini da promjeni sve sto je izderano, pa bi platio po jedno dubinsko ciscenje, na 20 svega dobijam popust pa i cjene nisu kakve su za jedno. Pa bi tek onda vratio KM i zajebao 20 ljudi.