Član
GSI je slab al GTI ga drzi jebiga brate zna se ko je brzii
1.8 16v golf 2
:icon_eek:
1.8 16v golf 2
:icon_eek:
kec je napisao(la):pa to ti je ono: i nakon 20 godina svaka masina mu je slaba!!!
Al_Galone je napisao(la):IGY je napisao(la):golf je to sta ocekujes
ide i bugati 400 na sata pa sta?
pa eto nista niko ovde nema ni jednog ni drugog :lol:
kec je napisao(la):gdje bi bio sa tim crx-om da si se zamotao u stup sa cca 100km/h?
svaka cast japancima ali ipak ne hvala. (V-DUB)
bulex je napisao(la):zasto ne mozete... pogledati... klipove.... reci super je ili sta vec... zasto odma se mora prepucavati na relaciji GOLF Vs. Svi ostal???
corrado je napisao(la):bulex je napisao(la):zasto ne mozete... pogledati... klipove.... reci super je ili sta vec... zasto odma se mora prepucavati na relaciji GOLF Vs. Svi ostal???
to je jednostavno tako, ja sam pokrenuo hrpu takvih tema prije, bezveze se "svađao" sa hondašima prvenstveno.. al sad sam odustao, sad samo nabacujem da se drugi svađaju
npr. ja kao jedan od tih koji se prepucavaju vw-honda mogu reć sa svog stajališta:
Ja neam apsolutno nikakve veze sa VW, stari vozi passata tdi, auto koji opet nea veze sa ovim "tunerima", kao prvi auto planiram kockicu ili vectru a, što opet nea veze sa vw uopće... ali... mene smeta što neki ljudi dižu u nebesa hondu i ostale jebance ovaj japance samo zato jer smatraju da vw voze i vole samo zadnje seljačine balkana, i onda ti hondaši misle kako se oni ističu time što vole/voze japance.. to mene osobno smeta.. Oni su uzeli auto samo nek je kontra balkana i mase, pa išli gledat po čemu je bolji, vidli da iz manje ccm izvuče više snage i da su uglavnom atmosferci pa se hvale okolo s tim, ko da je to nešto sad ono FASCINIRAJUĆE.. neki ljudi (i ja) bi rađe uzeli slabijeg turbaša nego jačeg atmosferca.. al nije to njima bitno, samo nek je honda, nek je japanac, da vidiš tehnologije, pazi samo.. v-tec..aa ko to ima.. gluposti..
* please note that text above is not referring to all Honda car fans