dellas je napisao(la):U jbt steta za ovakav auto....dobro je da si ziv, jesi li povredjen uleteo je do suvozaca??? Sredices ti opet da bude onakav i jos bolji
cliocup je napisao(la):dellas je napisao(la):U jbt steta za ovakav auto....dobro je da si ziv, jesi li povredjen uleteo je do suvozaca??? Sredices ti opet da bude onakav i jos bolji
ma kažem ti hvala Bogu živ sam i zdrav frajer proletio kroz crveno ja na poso kreno i vidiš dokle me nabio koja silina udarca da mi je volan puko ključ u bravi puko a ručnu sam izvalio svojim kukom što se mene tiče čudo neviđeno samo što me taj kuk malo boli i osječam se ugruhano ali bez lomova posjekotina ili bilo čega...
dellas je napisao(la):cliocup je napisao(la):dellas je napisao(la):U jbt steta za ovakav auto....dobro je da si ziv, jesi li povredjen uleteo je do suvozaca??? Sredices ti opet da bude onakav i jos bolji
ma kažem ti hvala Bogu živ sam i zdrav frajer proletio kroz crveno ja na poso kreno i vidiš dokle me nabio koja silina udarca da mi je volan puko ključ u bravi puko a ručnu sam izvalio svojim kukom što se mene tiče čudo neviđeno samo što me taj kuk malo boli i osječam se ugruhano ali bez lomova posjekotina ili bilo čega...
Ja ne znam sta bih uradio tom liku,kakve budale voze:icon_mad::icon_mad::icon_mad:
vec sam u potrazi na par strana i do sad na kojeg god naletim sa 4 vrata ali eto ganjam nešto neću stati danas sam poćeo ovog svog rastavljati pa ću naći tog kakvog i izrezati stranicu štokove i to nadam se da ću uspjet to nekako uklopiti a već imam u glavi i boju zamišljenu neka nijansa žute i samo me sve ovo tjera da bude još 10x bolji taj neki novi od ovog predhodnog mada sam sebi bio ono reko nečeš više ali ne mogu da ga gledam ovakvog nije on to zaslužio!!!:icon_cry:Oggy je napisao(la):steta, drug, fkt mi je zao..
probaj naci takvog preko ovih sto rade u sloveniji, ima ih, ja sam nedavno uzeo jednog za manje od 500 km, 94 godiste...