Član
A skontao sam te u povratku i cijelo vrijeme kontam tko mi svira a nije Suljaga :lol:
Oggy je napisao(la):Na putu prema Bijeljini, oko Kladnja negdje sreo "guju", roki_actros, sa renoom prodje, i opet u povratku ga sretnem, blizu Zivinica..i malo poslije u Stuparima sreo Causa sa golfom... a u Tuzli nijednog chunera..
Pukijevi golfovi u avliji stoje, mislio sam stat, al guzva, narod lubenice kupuje, ne moze se prici
ado_d je napisao(la):Clan Adnan_1.8T danas prodje kroz rajlovac, ja izlazio iz ulice ne htjede me pustit:icon_mad: :lol:
Oggy je napisao(la):Na putu prema Bijeljini, oko Kladnja negdje sreo "guju", roki_actros, sa renoom prodje, i opet u povratku ga sretnem, blizu Zivinica..i malo poslije u Stuparima sreo Causa sa golfom... a u Tuzli nijednog chunera..
Pukijevi golfovi u avliji stoje, mislio sam stat, al guzva, narod lubenice kupuje, ne moze se prici
esso_sa je napisao(la):Pa gdje su ti sarajevski trkaci sinoc ? Ja se satra kruzeci sinoc po gradu nebil naso koga za treninga a ono nigdje nikog. Macka izasla na cestu, svi se misevi posakrivali :lol:
s1ck je napisao(la):a pozno sam te sinoc medju hiljadu auta :lol: prosao si ispred parkuse oko 9-9:30
mislio sam da ces ga stisnuti ali guzva bas bila
esso_sa je napisao(la):s1ck je napisao(la):a pozno sam te sinoc medju hiljadu auta :lol: prosao si ispred parkuse oko 9-9:30
Zar se stara golf kecina moze uopste primjetiti medju novim lijepim autima ?
Vozikao se malo , dosadno mi bilo
s1ck je napisao(la):esso_sa je napisao(la):s1ck je napisao(la):a pozno sam te sinoc medju hiljadu auta :lol: prosao si ispred parkuse oko 9-9:30
Zar se stara golf kecina moze uopste primjetiti medju novim lijepim autima ?
Vozikao se malo , dosadno mi bilo
ja svakog keca primjetim, osjetim ih hahaha
da nismo tek sjeli i narucili zaganjali bi te :icon_biggrin: