Legend
Nexus je napisao(la):vidio dakija na svadbi:icon_biggrin:
Ma jock samo ucestvovao. Kolega ERVIX nam se oženio svadba i vjenčanje prekrasni, neka mu je sa srečom. Super je bilo pre pre dobro.
Nexus je napisao(la):vidio dakija na svadbi:icon_biggrin:
Got2b je napisao(la):I sa Bulexom sam bio u Hotelu Tuzla
Got2b je napisao(la):Danas Daky na slatini...
Pa kasnije opet njegovo auto dole kod Remexa neznam jell ono on vozio il je neko drugi:lol::lol::lol::lol::lol:
daki je napisao(la):Got2b je napisao(la):I sa Bulexom sam bio u Hotelu Tuzla
Jel to i on hoce da ide. Hajd i meni šta naštelite, i ja bi rado dole.
GolFanatiCars je napisao(la):sarajlic na govozdenom mostu opet passata rasturio sta li je sad radio i ugradjivao nije bilo prednjeg lijevog tapacirunga na vratima al imam oko :lol::lol::lol::lol:
Sarajlic je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):sarajlic na govozdenom mostu opet passata rasturio sta li je sad radio i ugradjivao nije bilo prednjeg lijevog tapacirunga na vratima al imam oko :lol::lol::lol::lol:
Damping brate damping,sto nisi skreno na sok i cokoladu ja i rodjak od cure,dampirali prednja vrata pasanera,sutra cemo zadnja
vidjen ArminM chuner jutros kraj scene se vozika i uziva
navrni sutra hebemu misa,no da neidemo u off :icon_exclaim: cujemo se kad zavrsis na posluGolFanatiCars je napisao(la):Sarajlic je napisao(la):GolFanatiCars je napisao(la):sarajlic na govozdenom mostu opet passata rasturio sta li je sad radio i ugradjivao nije bilo prednjeg lijevog tapacirunga na vratima al imam oko :lol::lol::lol::lol:
Damping brate damping,sto nisi skreno na sok i cokoladu ja i rodjak od cure,dampirali prednja vrata pasanera,sutra cemo zadnja
vidjen ArminM chuner jutros kraj scene se vozika i uziva
ej da je meni do soka doc s posla isao umoran ko pas da sam isao pjeske sigurno bi zastao a ovako nista u prolazu s autom
GolFanatiCars je napisao(la):istopit ce se off nemoj se sikirat :lol: javim ti se mozda jer ako sutra dobijem auto ima da ga pregledam ko ginekolog medjunozje :lol::lol::lol::lol::lol::lol: poslije posla pa ti se javim da se nadjemo
roki_actros je napisao(la):Hjoojj kojim si autom bio, nisam te nikako opazio..